Tagi: xtool, obd2, ps90 xtool, elm 327 v 1 5 pic18f25k80, jaunu arriv, elm327 bluetooth daudz, somu valoda, 2 vīksna, pic18f25k80, Elm 327.

€13.82 €17.28
  • Pieejams
  • w174506


  • Garantijas laiks: 1 Gads
  • Zīmola Nosaukums: xtool
  • Programmatūras Atjaunināšana: No
  • Piegāde noliktavā: KN/RU
  • Veids: ELM327
  • Darbības: Spēcīgs un Stabils
  • Versija: iOBD2
  • Funkcijas 2: Auto diagnostika
  • Aparatūras Versija: V1.5
  • Programmatūras Versija: Jauns
  • Funkcijas 1: auto diagnostikas skeneris
  • Funkcijas 3: skeneris automotivo
  • Valodas: angļu
  • Īpašas Pazīmes: Bluetooth
  • Auto Maker: Audi, Toyota, Volvo, VW
  • Vienuma Tips: Kods Lasītājiem & Scan Rīki
  • Pakalpojums: Piegādes Profesionālu tehnisko atbalstu

PASKAIDROJIET

Atbalsta OBDII Protokolu: 1. ISO15765-4 (VARAM) 2. ISO14230-4 (KWP2000) 3. ISO9141-2 4. J1850 VPW 5. J1850 PWM Atbalsts automašīnu modeļiem, Eiropas auto: Darbojas Pēc 2001. un jaunākas obd protokolu, kas tostarp IOBD2 atbalsta protokolu saraksts

Japāņu Automašīnām: Darbojas Pēc 2003 un jaunākas obd protokolu, kas tostarp IOBD2 atbalsta protokolu saraksts

Āzijas Automašīnām, kas: Darbojas Pēc 2005. gada un jaunākas obd2 obd protokolu, kas tostarp IOBD2 atbalsta protokolu saraksts

Amerikāņu Auto: Darbu uz 1996. gada un jaunākas obd protokolu, kas tostarp IOBD2 atbalsta protokolu saraksts

Pat ja tā ir saderīga ar lielāko daļu automašīnas, no 2001. gada, bet differe np reģionos atbalsta transportlīdzekļa OBD2 protokols, kas dažādos laikos, vai daži auto ir spercial dizains, tāpēc tas, iespējams, nav saderīgs ar dažas automašīnas, kas neatbalsta OBD2 protokols.Ja neesat pārliecināts, vai tā ir saderīga ar jūsu auto ,lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, vispirms(man pateikt, automašīnas modeli, gadu un dzinēja), es pārbaudīt to jums.(lai izvairītos no jums nopirkt to nepareizi) Atbalstu, Gan IOS un Android Ierīces Lietošana Sofwtare APP: IOBD2 (meklēt un lejupielādēt to no Apple store un Google Play Veikala) Bluetooth Savienojums: Bluetooth 4.0 iOBD2 Mini OBD2 EOBD Skenera Funkcija:

1.Diagnostikas funkcija: Diagnostikas funkcijas ietver: Skan Dtc: Skan pašreizējā Dtc saglabāti motoru un rāda to sīkāku informāciju.Skaidrs, Dtc: Notīra pašreizējo Dtc.Live Data: Nolasa parametrus, kas attiecas uz ECU.Iesaldēt Rāmis Datus: ECU noteiks Dtc un ierakstu, datu plūsma no automašīnas motora brīdī, kad emisijas, kas saistītas ar defektu rašanās.Un datu sauc iesaldēt rāmis datus.Gatavības Pārbaude: Parāda statusu gatavības pārbaude.Noklikšķiniet Gatavības tests izvēlnē, ekrānā parādīsies testa statuss automašīnas.Atbalstu un Pilnu: Tas nozīmē, automašīnu atbalsta šo testu un ir pabeigts.Atbalstu, Bet Nepilnīga: Tas nozīmē, automašīnu atbalsta šo testu, bet nav pabeigts.Nav atbalstīti: Tas nozīmē, ka auto nav atbalsta šo testu. 2) Manā Panelī [Manā panelī] funkcija ietver

[Kruīza režīmā]: transportlīdzekļa ātrums, pašreizējais dzinēja slodzes, ūdens temperatūru, Transportlīdzekļa braukšanas laiks, transportlīdzeklis, ceļot vidējo ātrumu, Nepārtrauktu darbību nobraukumu, instant degvielas patēriņš(dinamiskais),Kādreiz vēlējies jums bija jūsu pašu pielāgojamu mērinstrumenti, kas parāda tikai datus, kas tevi interesē.

Dīkstāves Režīmā: jums parādīt motora rotācijas ātrums, ūdens temperatūra, akumulatora spriegumu, Gaisa ieplūdes temperatūru, tūlītējās degvielas patēriņš (static), vidējais degvielas patēriņš.Kādreiz vēlējies jums bija jūsu pašu pielāgojamu mērinstrumenti, kas parāda tikai datus, kas tevi interesē Kruīza režīmā: jums parādīt, transportlīdzekļa ātrumu, pašreizējā motora slodzes, ūdens temperatūru, Transportlīdzekļa braukšanas laiks, transportlīdzeklis, ceļot vidējo ātrumu, Nepārtrauktu darbību nobraukumu, instant degvielas patēriņš(dinamiskais),Kādreiz vēlējies jums bija jūsu pašu pielāgojamu mērinstrumenti, kas parāda tikai datus, kas tevi interesē.Sporta režīms: jums parādīt motora rotācijas ātruma, transportlīdzekļa ātrums, ūdens temperatūra, Kādreiz vēlējies jums bija jūsu pašu pielāgojamu mērinstrumenti, kas parāda tikai datus, kas tevi interesē.Darbības režīms: jums parādīt transportlīdzekļa ātrums, jauda, griezes moments, jauda un var arī pielāgot jūsu kontūras šeit 3) Veiktspēja Testa Veiktspējas Testa Funkcijas Ietver Paātrinājuma/samazina Ātrumu tests: tests paātrinājuma / palēninājuma procesu, laiku un attālumu. 0 līdz 400m paātrinājuma tests: tests pavadīt laiku no 0 līdz 400 metriem. 4), Kurā Tas ļauj lietotājiem mainīt temperatūras mērvienība, nobraukto kilometru skaitu, transportlīdzekļa ātrumu, degviela, degvielas patēriņš, griezes moments un jauda, iestatīt signālu uz ātruma, braukšanas nogurums un ūdens temperatūra, un iestatīt parametrus transportlīdzekļa svaru, degvielas patēriņu koeficients un transportlīdzekļa ātruma koeficients atbilstoši savām vajadzībām uz [Customize Manā Panelī] (Attēls 10) . 5) Vēsture Braukšanas datiem, piemēram, ceļa attālums, vidējais ātrums, degvielas patēriņš un paātrinājuma laikā tiks reģistrēti.

FAQ Platība: Q: kā slove mini iobd2 adapteris nevar izveidot savienojumu ar manu iphone un android telefonu?A: kad pirmo reizi izveidojat savienojumu ar jūsu tālruni, izmantojot bluetooth 4.0, tas ir uzstādījums, bluetooth 4.0, lai jūs iobd mini adapteri.patīk sekot foto:



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti