Tagi: paklājs, kompass militāro, modelis tamiya, cherokee kl, jeep grand cherokee wk2 auto, cilvēks mustang piederumi, radio jeep compass "eiropa 2020", grīdas paklājs, auto piederumi, pielāgošana, suzuki grand vitara.

€43.34 €127.46
  • Pieejams
  • w174066


  • Grīdas Paklāji Tips: Ādas Paklāja
  • Vienuma Tips: Mats & Paklāji
  • Materiāla Tips: Mākslīgā āda
  • krāsa: melna, sarkana,melna,brūna,kafijas,sarkans,atdzesē melna,violeta,bēša,pelēka
  • Postenis Augstums: Customized according to the model
  • Objektu Platums: Customized according to the model
  • Īpašas Pazīmes: ūdens necaurlaidīgs, nepievelk putekļus, anti-piesārņojums, izbalināt, netīrumus, viegli tīrāma
  • Objekta Garumu: Customized according to the model
  • Postenis Diametrs: Customized according to the model
  • Modeļa Nosaukums: Īpašu pielāgošana
  • Zīmola Nosaukums: kalaisike
  • Postenis Svars: 3-4kg
  • Uzpildes Materiāls: Sintētiskās Šķiedras

Sveiki, draugs.Kad jūs lai, lūdzu, atstājiet ziņu, un man pateikt, zīme / modeli / gadu jūsu auto.Piemēram: Audi /A6/ 2014years.Mēs darīsim tā, saskaņā ar jūsu modeli, paldies!

Par speciālās automašīnas grīdas paklāji: 1.Izmērs: Pielāgotus paklāji un precīzs izmērs. 2.Bruto svars: 3-4kg / komplekti. 3.Amats: ūdensizturīgs, nepievelk putekļus, anti-piesārņojums, izbalināt, netīrumus, viegli tīrāma 4.Izcelsmes Valsts: Ķīna (Mainland) 5.Krāsa:all black,atdzesē melna,brūna,kafijas, vīna sarkans,purpura,bēša,pelēka,melna, sarkana 6.Piezīme: Mēs jums nepalīdzēs maksāt tarifu (jo mums ir jāmaksā tarifu mūsu valstī), katras valsts nodokļu, nav tas pats, lūdzu vērsieties vietējās Jūras Nodaļa. 7. Paziņojums: Ja jums ir nepieciešams, 7 sēdvietas.lūdzu, sazinieties ar mums vai atstāt masāžas, lai man, 7 sēdvietas ir nepieciešams maksāt papildus naudu, paldies 8.Atsauksmes: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, dod man labas atsauksmes un 5 zvaigznes, paldies.Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pastāstiet man, kāda ir problēma, mēs jums varam palīdzēt atrisināt šo problēmu.Jo mūsu mērķis ir: 100% klientu apmierinātību. 9.Strīdu: ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, neatveriet strīdu, jo mums nav spēju, lai palīdzētu jums atrisināt visas problēmas. 1,Mums ir 24 stundas online, jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā ,mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams ; 2,Mums ir profesionāla filmēšanas komanda.Mūsu produkti noteikti padarīs jūs esat apmierināti, esiet droši pirkt! 3, Ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, neatveriet strīdu, jo mums nav spēju, lai palīdzētu jums atrisināt visas problēmas. 4,Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pastāstiet man, kāda ir problēma, mēs jums palīdzēsim atrisināt.Jo mūsu mērķis ir: 100% klientu apmierinātību.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, dod man labas atsauksmes un 5 zvaigznes, liels paldies jums.par nopirkt: Jūs varat izvēlēties šādus maksājumu metodes: Mēs pieņemam jebkuru maksājumu metodi, ja jums ir nepieciešams, citi maksājumu metodes, lūdzu, sazinieties ar mums!par Atgriešanos politikā:



Eka Kalinovich
2020-12-11
5/5
Good quality carpets, delivery two parcel in different time, .. ordered on Jeep Grand Cherokee WK WH 2005 2010.
Inacio Cuba
2020-08-22
5/5
Thank you very much , very good seller , accurate product. arrival in 8 very very fast, well packaged and what else to say without more perfect.
Anton Polovinkin
2020-09-09
5/5
woooooooow your faster and excellent .. thanks my friend.
Clickakilan
2021-01-13
5/5
Пришло за 3 недели в Ульяновскую обл, брали на Grand Cherokee WK2 рестайлинг 2014г , все подошло, по качеству пока рано говорить
Dsfzhgdfhd
2020-08-20
5/5
fast and helpful response , great shipment packaging and 100% genuine . Highly recommended

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti