Tagi: clio 2, logo renault kangoo, pārsega taustiņu, renault, kangoo atslēga, liešanas renault fluence, gredzens renault kangoo, renault kangoo, par renault kangoo, opel insignia, renault clio.

€4.20 €6.68
  • Pieejams
  • w173910


  • R/C Funkcija: Ar
  • Modeļa Numurs: KEY_20P
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Pielāgošana: Jā

Apraksts Iezīmes:

- Šo preci nav pults, tas ir tikai taustiņu tālvadības apvalks gadījumā nomaiņa.

- Nav elektronisko iekšējās iekšā.

Ērta un vienkārša nomaiņa: Iet uz vietējo atslēdznieks/dīleris/mijmaiņas darījuma samazināt asmens, pēc tam veic iekšējo electronics (imobilaizers/transponderu mikroshēmu) no oriģinālo tālvadības un novietot tos uz korpusa.

- Labas kvalitātes auto rezerves atslēgu apvalks: Sabiedrība materiālu, labu roku sajūta, anti sadalīti, labs signāls.Poga: 2 Pogas Taustiņu Asmens: Neslīpēts Transponderu Mikroshēmu: Nav Akumulators: Nē Materiāls: ABS Saderība:

- Piemērots RENAULT Clio

- Piemērots RENAULT Megane

- Piemērots Kangoo

- Piemērots RENAULT Modus

- Un citiem modeļiem, tāpat kā mūsu attēlā Piezīme:

- Lūdzu pārliecinieties, ka jūsu atslēga ir tāda pati kā uz bildes parādīt.

- Šo preci nav pults,tas ir tikai taustiņu tālvadības apvalks gadījumā nomaiņa.

- NAV interjeru (remote/elektronika/transponderu mikroshēmu)vienības iekšpusē.

- Attēlu, kas ir par reālu produktu.Lūdzu, salīdziniet jūsu galvenie shell, pārliecinieties, vai jūsu prece ir tāpat kā mūsu produktu, pirms jūs iegādāties.

- Modelis ir tikai informatīvs raksturs, lūdzu, apstipriniet preci, ja tā atbilst jūsu auto, pirms jūs iegādāties.Produkta Svars: 45 G / 1.59 Unces Produkta Izmēri (L*W*H): 61*32*17 MM / 2.40*1.26*0.67 Collas Iepakojuma Svars: 45.0 G / 1.59 Unces Iepakojuma Izmēri (L*W*H): 61*32*17 MM / 2.40*1.26*0.67 Collas Mazumtirdzniecības Iepakojums: nē, Nē Iepakošanas Paketē ietilpst 1 x Taustiņu, Shell



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti