Tagi: aputure 120.d aizsardzība, led panelis video filmēšana, Bowen Mount, voic mainītājs, aputure amaran led, bowen metāla mount, focu led, optiskā bowen snoot, bowen mount, apature.

€98.50
  • Pieejams
  • w173697


  • Zīmola Nosaukums: aputure
  • Iepakojums: Jā
  • Modeļa Numurs: Frešneļa 2x

Aputure Frešneļa 2x koncentrējoties adapteris uzmanības centrā bowen mount stikla frešneļa veidošanas rīks uzmanību mount derīgas LS C120d LS C300d

Ar Frešneļa 2X aprīkots ar dubultā objektīva konstrukcija.Aizmugures objektīva koncentrējas un palielina gaismu uz lielākiem 6" priekšā Frešneļa objektīvs, tas sasniedz nulli, gaismas atkritumu.Mūsu dual objektīvs optiskā konstrukcija padara Frešneļa 2X divreiz spēcīgs, kā sākotnējā Aputure Frešneļa, un padara 120.D II, līdz 14 reizes gaišāku, elpot jaunu dzīvi jūsu gaismas.

Funkcijas

Dubultā objektīva konstrukcija Celt 2 reizes vairāk produkcijas, nekā izmantojot Frešneļa 1. Paaudzes Celt X reizes vairāk produkcijas uz 300D gaisma @1 metrs, Bez gaismas noplūdes Lielāks, 6-collu Frešneļa objektīvs stabilāku un vienmērīgāku zoom in/out dizainu 12-40 grādiem gludas vietas, lai plūdu Stabilu un lielu siltuma pretestība materiāla veidot Saderīgs ar Bowen mount gaismas Saderīgs ar Aputure Barndoors

Iepakojuma Saraksts:

Frešneļa 2x *1

Bildes :

Kāpēc izvēlēties mūs?

Aputure ir viens no vadošajiem foto uzņēmumi ne tikai Ķīnā, bet visā pasaulē.Mēs specializējamies ražot piederumi digitālo kameru, tostarp LED video apgaismojums, bise mikrofoni, video monitori, flash palaide, aizvara atbrīvošanas tālvadības pultis, bateriju grips, plecu platformām, citas studijas apgaismojumu un foto aksesuāri.

Dibināta 2008. gadā, Aputure ātri pieauga un kļuva piegādātāja izvēle no slaveniem foto aprīkojuma izplatītāji un mazumtirgotāji Eiropā un Ziemeļamerikā.Zināms par izcilu veikumu mūsu produktus par pazeminātām cenām punktiem, mums eksporta miljonos vienību visā pasaulē katru gadu.

* Vairāk nekā 200 tirgotāji starp vairāk nekā 70 novados ir izvēlējušies mūs.Ko jūs gaida?

* Produkcijas Sertifikācija: CE, FCC, RoHS, ISO

* Mēs sadarbojamies ar daudziem lieliem uzņēmumiem, piemēram, B&H...

* Mums ir ASV noliktavā, viegli un ērti, lai aizjūras biznesu.

Laipni aicināti apmeklēt mūsu vietni, lai uzzināt vairāk par mums: www.aputure.com .Laipni lūdzam apmeklēt

Rādīt Laiku

Mēs piedalāmies dažādās izstādes katru gadu, jūs varat atrast mūs pie Cabsat, P&E, IBC, NAB, Photokina, PMA, BIRTV, Photoword, CECP, Šanhaja Parādīt ...

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1. Maksājuma

Kādi ir noteikumi maksājumu, tu piedāvā?

Mēs pieņemam apmaksu, izmantojot T/T, PayPal.

2. Sūtījumu

Cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai piegādātu preces?

Mēs piegādāsim jūsu kravu nedēļas laikā pēc apmaksas.

Kāda veida iepakojuma jums piedāvāt?

Mēs pack preces arī ar eksporta paketes un burbulis wrap, lai pārliecinātos, ka visas preces ir labā stāvoklī laikā, uzglabāšanu un piegādi.

Kāda veida transportēšanas metodes, jūs piedāvājat?

A. Mēs parasti izmanto express piegādi, piemēram, DHL, UPS, FedEx, TNT un EMS, kā mēs baudīt perfektu atlaides šajos uzņēmumos.

B. Mēs arī varam piegādāt jūsu kravu pārvadājumi ar gaisa transportu un jūras, kā jūsu pieprasījumu.

3. Mūsu Pakalpojumi

Garantija: Mēs uz 1 Gadu garantija lielākā daļa no produktiem, jo sūtījumu dienā, akumulatoru un modifikatori ir 6 mēnešu garantija. .

Uz visiem jūsu jautājumiem par mūsu produktiem, mēs atbildēsim jums, detalizēti 24 stundu laikā.

Mums ir labi apmācīti un profesionāli pārdošana un pēcpārdošanas pakalpojumus personām, kas var runāt latviski tekoši.

Mēs piedāvājam OEM pakalpojumu.Mēs varam drukāt savus logo uz produkta un iepakojuma.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti