Tagi: liels pakalpojumu suns, suns har, hlbb kaklasiksna, ierīču suns, kucēnu krāsa apkakle, collares perros, aizrīties spole, siksnas suņu siksnas, pārdošanas maza suņu iejūgs, amstaff suns.

€10.88 €13.61
  • Pieejams
  • w173630


  • Iepakojuma Saturs: 1 X Suņu Šķipsnu Apkakle
  • Veids: Siksnas
  • Sezona: Visu sezonu
  • raksts: Cietie
  • krāsa: sudraba melna
  • Materiāls: Neilona

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

JAUNĀKĀS SUŅU ŠĶIPSNU APKAKLES Paredzēti, lai labotu pat ar spiedienu visu ceļu ap suņa kaklu, lai aizsargātu trahejas un citas svarīgas jomas

MATERIĀLS - Augstas kvalitātes metāla Smaile un neilona Padomi

IZMĒRI - Garums 23.62 collas (60 cm) un diametrs 0.16 collas (4.0 mm), Katra Vārpa var noņemt(izņemt), lai pielāgotu visu garums, piemērots medium, large, x-large suņi

EFEKTĪVU UN DROŠU MĀCĪBU. - Nav nepieciešams kliegt pie suni vai sodīt par to.Jums ir tikai, lai pull apmācību apkakles un suns būs nekavējoties jāpārtrauc.Apmācības apkakle ir liels mācību agresīvi suņi, kuriem ir grūti tikt galā ar

EASY SLIP-ON " UN " OFF - Droša un Komforta, dizaina ar Ātrās Atbrīvošanas Snap Sprādzes, piedāvājot vieglu un viegli-off otrajā

Krāsa: Sudraba melna

KĀDI IR Suns dakšas kakla paredzēta ?

Hierarhijas struktūru attiecības ir ļoti svarīgi, lai suņiem.Viņi pakļaujas tikai līderis un noteikt viņam uzreiz.Tādā secībā, lai suns saprastu savu vadošo pozīciju vajadzētu izmantot sunītis valodu apmācības un uzvedības korekciju.Dabas alfa-suns sazinās ar ņurdēt, ķermeņa valodu un pieskārieniem.Dakšas suņu kakla siksnas, nav jārisina problēmas, suņu uzvedību pats, automātiski.Bez konkrētas zināšanas un pareizu lietošanu, tā pat var darīt pāri sunim garīgi un fiziski.Tas ir iemesls, kāpēc konsultēties ar speciālistu, pirms iegādāties dakšas kaklasiksna.

KĀ LIKT PAR SUŅU DAKŠAS APKAKLI?

Tas ir svarīgi: dakšas suņu collars nav pieņemts suns ar savu galvu!Tas var ievainot suņa acīm.Atsprādzēt ar vienu saites (vai sprādzes), ņemt to par suņa kaklu un nostipriniet.

Apskatīt attēlu, lai redzētu to, kā valkāt dakšas kaklasiksna.Tas ir svarīgi, lai tā nebūtu vaļīga.Dakšas kaklasiksna tiek apglabāti, tieši zem suņa žokļi.

KĀ MAINĪT IZMĒRU?

Jūs varat pievienot vai atņemt saites no šķipsnu apkakli, lai mainītu izmēru.Šķipsnu apkakle būtu piemērots daļēji sakārtota uz jūsu suni.Ja šķipsnu apkakle ir aprīkots pārāk mīksti tas nedod efektīvu korekciju.

Iepakojuma saturs:

1 X Suņu Šķipsnu Apkakle

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

-Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs willsend vienumus, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts. -Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts. -Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

-Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

1. Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU! 2.pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ to sākotnējā nosacījumiem, priekšmeti tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti,pircējs ir atbildīgs par šādu bojātu vai zaudējumu aprēķinā,un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, tu atgrieztu preces. 3. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

4. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.ogredogs.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti