Tagi: hipiju dīvānu pārvalki, guļamvieta dīvānu pārvalki, mežģīnes dīvānu pārvalki, rakstaina sofa attiecas, celpa dīvānu pārvalki, pūkains dīvānu pārvalki, stiept universālā dīvānu pārvalki, bailīgs dīvānu pārvalki, stiept slipon dīvānu pārvalki, stiept fit dīvānu pārvalki.

€4.83 €10.50
  • Pieejams
  • w17347


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: Eiropa
  • Modelis Tips: AUGU
  • Izmērs: 1/2/3 seater
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • Gadījumā Dīvāns: Trīs-seat Sofa
  • Ražošana: Sofa Cover
  • Zīmola Nosaukums: Yaapeet
  • raksts: IESPIESTS

Labdien!Laipni lūgti mūsu veikalā!

Kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi.

Funkcijas:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Materiāls: Mīksts Kokvilnas & Poliesteris

Paketē Iekļauts: 1pc sofa cover

Produkts ir tikai dīvānu segumu, ne tostarp gaisa spilvena vāka.(Vienības cena ir tikai 1gab dīvāna pārsegs,neietver spilvenu, segas vai citus piederumus,un, ja jūs vēlaties spilvena vāku,jums ir nepieciešams, lai vietā, lai atsevišķi.

Izmērs Iesaka: lūdzu, novērtējiet dīvāns ietver roku balsti,pēc tam izvēlieties izmēru.Ja jums nav pasākums, kas ietver roku balsti,dīvāns segtu būs mazāks nekā jūsu dīvāns.

· 1 sēdvietas, garums dīvāns būtu ietvaros 90-140 cm

· 2 sēdvietas, garums dīvāns būtu ietvaros 145-185 cm

· 3-sēdvietas, Garums dīvāns būtu 190-230 cm

· 4-vietīgo, garums dīvāns būtu 230-300 cm

L tipa vai Stūrī vai frekvencēs dīvāns, kas kopā ar 2 daļām atsevišķi, jums ir nepieciešams, lai 2gab segtu to.Izmērs vāka būs atkarīgs no garuma AA, BB un CC līnijas.

Piemēram: Ja AA=200 cm, BB=160 cm,, tad jums vajadzētu iet par 1 GAB trīs-vietīgo dīvānu vāciņu un 1 GAB., divas-vietīgo dīvānu vāciņu.

Piezīmes:

1. izmērs pogu :2 Spilvendrāna, Ir 2pc spilvenu segumu,ne dīvāns vāciņu.

2. Manuāla mērīšana 1-3 kļūdas ir pieļaujamas,dažādās valstīs ir dažāda izmēra,lūdzu, noskaidrojiet to, pirms jūs iegādāties.

3.Sakarā ar tālsatiksmes pārvadājumu problēmu,produkts būs nedaudz reizes,tas varbūt nav tik plakana, kā bildi ,bet devu, kas neietekmē kvalitāti un produkta izmantošanas.

4. Jo atšķirība starp dažādiem monitoriem,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka raksts ir tāds pats kā parādīts foto.

5. Kuriem viens jūs nevarat izvēlēties krāsu pogas,lūdzu, sazinieties ar mums.

Brīdinājumi:

· Izvairieties no balinātājs veļas nomaiņa

· Mazgājiet to ar apparels vai apģērbu, kam ir līdzīgas krāsas.

Sūtījumu: 1. Vispasaules piegāde. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Piegādes Laiks: Garantijas Politika: Mēs piedāvājam 100% Apmierinātība Garantiju uz visiem mūsu klientiem.Ja jums atrast jebkuru problēmu ar mūsu objektus, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums 7 dienu laikā pēc saņemšanas vienību.Mēs palīdzēsim jums atrisināt jebkuru problēmu.Elementiem jābūt atpakaļ, lai mums tās sākotnējā stāvoklī pa pastu ar sekošanas numuru.Sazinieties Ar Mums Un Atsauksmes: 1. Ja jums ir kādi vaicā, vai kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pa e-pastu vai internetā, Mēs būsim priecīgi, lai palīdzētu un cenšamies, lai saņemtu atpakaļ uz jums 24 stundu laikā; 2. Jūsu apmierinātību, mūsu veikšanu.Mēs atstās pozitīvas atsauksmes visus pircējam, kad uzdevums pabeigts.Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums pozitīvas atsauksmes un 5 score reitings; 3. Ja jums ir neapmierināti ar to, lūdzu, e-pastu mums, pirms atstāj negatīvu vai neitrālu vai rezultāts 1 vai 2.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai to atrisinātu, jūsu vēlmēm un padarīt jūsu iepirkšanās pieredzi, patīkams šeit.



Shuhratmuhtarov
2020-12-15
5/5
Very satisfied, came to Germany quickly. The quality is good. The seller in gidrk put a cushion cover, for which a special thank you.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti