Tagi: boho rotaslietas kaste, valsts gredzenu kastē, ekoa pill box, auto drošinātāju, drošinātājs, qed, skārda kaste, lai lūpu balzams, kompozīta akrila kastē, bento lodziņā pusdienas, kaste storag.

€12.17 €18.72
  • Pieejams
  • w172248


  • Sertifikācija: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

6 Ķēdes Drošinātāju Bloks W/Negatīvu Autobusu - 6-Ceļu Drošinātāju Kastē ar Zemi, Ar negatīvu Autobusu un Aizsardzības Vāciņu, Skrūvju Savienojumu Spailes, 70 gab Stick Uzlīmi, Auto Laivu Jūras ar 12 Drošinātāji

Motīvs:

IDEĀLS, LAI JŪSU TRANSPORTLĪDZEKLIS: Šī prēmija drošinātāju kārba ar autobusu josla ir svarīgi, lai visi transportlīdzekļi ar 10-32 Voltu LĪDZSTRĀVAS barošanas avots, lai jūs varētu izmantot to par katru automašīnu vai laivu.

PREMIUM KVALITĀTES: Izgatavotas no videi uguns-pretoties NEILONA materiāla, tas drošinātāja turētājs atbilst visiem standartiem ideāla drošinātāju kastē.Tā ir mehāniski stipra, izolācijas, siltuma izturīgas un uguns izturīgas.Tur būs grūti radīt jebkuru jautājumu, kā radīt lūzumu, deformāciju, sadedzināšanas vai īssavienojuma parādība.

IEKĀRTAS NOSAUKUMS LABLES: 70 Bonus elektriskās ierīces nosaukumu, Marķējumu tiek sniegti.Jūs varat ātri noteikt, kas ierīces iet nepareizi.

VIEGLI UZSTĀDĪT: Nav jāuztraucas par kļūst jūsu drošinātāju kastē gatavs lietošanai.Šajā 12 shēmu drošinātāju kastes ir ļoti viegli uzstādīt.

AR VĀCIŅU UN DROŠINĀTĀJU: Caurspīdīgas plastmasas vāks ar push fiksatoru sistēma, viegli darboties, šļakatu un putekļu izturīgs dizains.Pievieno papildu aizsardzību jūsu drošinātāju kastē & drošinātāji.Ar 12 gab Asmens drošinātājs 4 x 5A, 2 x 10A, 2 x 15A, 4 x 20A.

Maināmie/Saderīgs ar:

Visos automobiļos un ierīcēm, kas aprīkotas ar 10-32 Voltu LĪDZSTRĀVAS avots.

Funkcijas:

Augstas kvalitātes konstrukcija.

70 gab. stick uzlīmi.

Maksimums 20 Amp uz ķēdes un 75 Amp uz paneļa.

Skaidrs, segt iekļauts papildu aizsardzību.

Ieeju vērtējums:75A, 32V DC; M5 vītņu kniedes.

Ievadi stieples izmērs:#4~6 AWG.

Izvades termināli vērtējums: 20A max Uz Ķēdes.

Izejas stieples izmērs:#12~16 AWG.

Produkta Saturs:

1 x 6 Shēmu Drošinātāju Kastes Turētājs Ar Negatīvu Autobusu.

4 x 5.A Apelsīnu Drošinātāju Asmeni.

2 x 10A Red Drošinātāju Asmeni.

2 x 15A Zilā Drošinātāju Asmeni.

4 x 20A Dzeltena Drošinātāju Asmeni.

4 x Skrūves.

2 x Skrūvējamu Vāciņu.

70 gab. Stick Uzlīmi.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti