Tagi: poverbank, akumulators bl, Nokia, bmw e60, nokia tālruni, programma nokia c2, poga balss, Nokia 8800, daļas nokia 1110, e90 mic.

€3.80
  • Pieejams
  • w171727


  • Saderīgu Zīmols: Nokia
  • Akumulatora Kapacitāte(mAh): 0-1300mAh
  • Oriģināla, vai Ne: Saderīgs
  • Modeļa Numurs: BL-5CA
  • Kvalitātes Sertifikāciju: ce
  • Zīmola Nosaukums: SanErqi
  • Modelis: Nokia BL-5CA

Informācija par Akumulatoru

1. 100% Pārbaudīta, Pirms nosūtīšanas

2. Pārbaudīti pa vienam un 100% strādā labi

3. Laiks pārvadājumu uzskaites numurs

4. 1 Diena piegāde pēc maksājums apstiprināts

5. Vislabāk pēc-pakalpojums

6. Liels daudzums noliktavā

Iepakojuma Saraksts

1 Gabals Akumulators

Piegāde

1. Mēs kuģis uz Alixpress adresi TIKAI.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese Alixpress ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat.

2. Lai piegādes jūsu pakete ātri un precīzi, lūdzu, lūdzu, atstāj mūs tālruņa numuru, kad jūs maksājat, appreciated!

3. Mēs cenšamies visu iespējamo, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu ceļu satiksmē.Bet dažreiz starptautisko piegāde ir ļoti atkarīgs Kurjeru Uzņēmums un vietējās muitas/nodokļus.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Paldies par jūsu sapratni.

4. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Atgriešanās

1. Minētā pozīcija tiek segta ar vienu gadu garantija.Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu, mēs būsim priecīgi, lai veiktu apmaiņu vai kompensāciju 7 dienu laikā.

2. Par jebkuru apmaiņu vai kompensāciju, mums ir nepieciešams, produktam jābūt tās sākotnējā stāvoklī, tajā skaitā arī kārba, un visi aksesuāri.Pircējiem ir atbildīgs par atgriešanās kuģniecības izmaksas .

3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atgriezto preci, mēs piedāvājam jums tiesības atpakaļ adresi.

Atsauksmes

1. Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs klients un patīkamu iepirkšanos ar mums.

2. Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, jūsu komentārs ir ļoti svarīga mūsu biznesa panākumi.Lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings 5.

3. Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkurā veidā, Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas,



Yehielpv
2020-09-18
5/5
Inserted into the phone works
Marchakvadim
2020-10-01
5/5
To the Bryansk region for a month.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti