Tagi: godu 4c maksas savienotājs, tālvadības pults sony 4, ansonid tālvadības pults, ruby tālvadības pults, zenith tālvadības pults, playstation ps4 tālvadības pults, sony tālvadības pults w, vārti intercom, media remote par ps4, kreiso stick.

€7.89 €10.25
  • Pieejams
  • w17028


  • Bezvadu Sakari: IR
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV
  • Izmantošana: Universal

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

1. Šis produkts izmanto 2.4 G bezvadu tehnoloģiju.Kad PS4 pulti un tālvadības pults ir savienota, PS4 DVD disku var lietot, izmantojot pogas uz tālvadības pults.

2. Ātri uz priekšu, ātri atpakaļgaitā, atskaņot, apturēt, atpakaļ, opcijas, galvenajā izvēlnē, uz augšu, uz leju, pa kreisi, pa labi taustiņus, un citas funkcijas var būt izpildīts.

3. garākā tālvadības attālums var būt pat līdz 10 metriem, tālvadības pults nav iespējams panākt, nepieciešamību pēc saskaņošanas ar galveno dzinēju un citas problēmas, lai izvairītos no dažām attālās vadības problēmas.

4. Tālvadības pults aprīkota ar divām AAA baterijām (nav iekļautas).Produkts atbalsta sekundārais savienojums funkcija, padarot to viegli izmantot izsekošanas tālvadības pulti.

Tālvadības pults Darbības Spriegums: DC 3.0 V

Vidējā Darba Strāva: mazāk nekā vienāds 4mA

Quiescent strāva: mazāk nekā vienāds 10m

Darbības frekvence: 2.4 GHz

Darbība:

1. Savukārt par spēku PS4 uzņēmēja un ievietojiet 2.4 G uztvērēju uz PS4 uzņēmēja.

2 Instalējiet tālvadības pults, lai PS4 divās AAA 7 baterijas (nav iekļauts), īsi nospiediet kods taustiņu uz tālvadības pults, lai PS4 un meklēt kods indikators mirgo tālvadības pults.Kad kods tiek savienots pārī ar PS4 uzņēmēja, kods rādītājs par PS4 tālvadības izslēdzas.

3. Kad tālvadības pults ir savienota ar uzņēmēja PS4, jūs varat veikt DVD tālvadības pults darbības vai izvēlnes atlase un citas funkcijas.Piezīme: Ja tālvadības pults atskaņo DVD, ja jūs nevarat kontrolēt to, DVD atskaņošana, tas nozīmē, ka kontrolieris par PS4 ir galvenais kontrolieris, jums ir nepieciešams, lai nospiediet "atgriešanās" taustiņu uz tālvadības pults, lai pārslēgtos uz tālvadības pults, kā pārzinis galvenie un pēc tam nospiediet taustiņu Return "atkārtot, tad jūs varat izmantot funkciju taustiņi uz tālvadības pults, lai vadītu DVD atskaņošanu.

4. Dīkstāves režīmā: lai taupītu elektroenerģiju, tālvadības pults nedarbojas, un to izmantos 10 minūtes, un automātiski ievadīt dīkstāve.

5. Darbības status: Pēc savienojuma tālvadības pults, lai galveno dzinējspēku PS4, kods indikators gaismas iet.

Materiāls:PC

krāsa:melna

Iepakojuma Saturs:

1 * 2.4 G Bezvadu Tālvadības Pults

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti