Tagi: maiņstrāvas frekvences mērītājs, diafragmas tweeter, diy fm raidītājs, liela diafragmas mikrofons, atril mikrofons, nagu pārskaitījumu, liela kondensatora mikrofons, diafragmas mikrofons, ķēdes mikrofons, diafragmas skaļrunis.

€3.72
  • Pieejams
  • w16983


  • Saderīgs Marku/Modeli: NAV
  • Zīmola Nosaukums: MEIBAI

JŪS VARAT PIEVIENOT VISAS PRECES GROZĀ,TAD VIETĀ, LAI KOPĀ, LAI TAS MAKSĀS TIKAI VIENS PIEGĀDES IZMAKSAS PĒC KOPĒJĀ SVARA, PATEICOTIES DAUDZ] AICINA

produkta apraksts: 1. Polarizācijas sprieguma valde var piemērot citu tranzistora priekšā shēmu plates, piemērots DIY izmantot ar draugiem, ar spēcīgu rokasgrāmata spēju, draugiem bez hands-on spēju, lūdzu, iegādājieties mūsu priekšā dēlis + polarizētās valde 2. Viena 60V izejas, +-60V divējāda jauda, dual +60V dubulto ievadi, +60V un +120V dual izejas, var tikt izvēlēts saskaņā ar polarizāciju spriegums par lielu diafragmu, viena izeja ir piemērots vienslāņa membrānu mikrofoni, dual produkcija Piemērota dubultās membrānas mikrofons galvu 3. Ieteicams izmantot +60V un +120V dual produkcijas versija.Ja jums liekas, ka skaņa nav pietiekami skaļi un jutīgums nav pietiekami augsts, ar 60V, varat pārslēgties uz 120, un jūs varat pieslēgt slēdzi Produkta parametri: Mikrofons tips, ko izmanto: liela diafragma, vidēja diafragmas kondensatora mikrofons (piemērotas diafragmām, ar diametru no 25mm vai mazāk) Frekvenču diapazons: 40hz-16khz Jutīgums: -48db Izejas pretestība: 250 omi Maksimālā skaņas spiediena līmenis: 125db Signāla / trokšņa attiecība: 60db Strāvas padeve: 15-48v phantom power Darba strāva: 3.1 ma Valdes izmērs: 45mm*15,8 mm (izņemot kontaktdakšu daļa)



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti