Tagi: bass preamp, fishman presys preamp, bass ģitāra preamp, phono preamp, oripur, fishman pikaps, acoust guitar pickup, electr ģitāra, veelah akustiskā ģitāra, karstā alnico pikaps.

€17.66 €18.20
  • Pieejams
  • w169771


  • Modeļa Numurs: Pikaps
  • Zīmola Nosaukums: naxjoy
  • Veids: Pikaps

Dzērvenes Ģitāra Veikals

Sveiki, draugs, es esmu Ogu.Šeit ir dzērvenes ģitāru veikalā.

Mēs apsolām, visi fotoattēli, mūsu veikalā ir īsta fotogrāfijas ar mūsu produktiem.Mūsu produkti ir tieši tāda, kādu jūs redzēt mūsu veikalā.Ja jūs vēlaties mūzikas instrumentu veikalā un ir jautājumi, tikai, lūdzu, sazinieties ar mani.Tas ir mans prieks.

Mēs ceram, ka jums ir laimīgs iepirkšanās pieredzi mūsu veikalā!

Par Dzērveņu Ģitāru Veikalā:

Mums ir ražotnes no ĶĪNAS.Mums ir profesionāli visa veida elektriskās ģitāras, akustiskās ģitāras un basģitāras.Mēs esam pārliecināti, ka mūsu mūzikas instrumentu ir precīzi signāls, pievilcīgas skaņas, vienmērīgu darbību un graciozs izskatu.

Mēs arī var veidot mūzikas instrumentu, kā jūsu prasība.Mēs to saucam pasūtījuma preci.Labs mūzikas instruments ir vajadzīgs laiks.Mums parasti ir 4-5 nedēļas, lai izveidotu to.Ja jūs pielāgot kādu mūzikas instrumentu, Mēs ceram, ka jums var būt pacietīgam un nav steigā.

Mūsu pakalpojumu:

Mums ir salds pakalpojumu klients.Tā ir Ogu.Jebkurā jums ir nepieciešama palīdzība vai ir jautājumi, tikai, lūdzu, sazinieties ar Ogu.Mēs atbildēsim jums, nekavējoties, tiklīdz mēs redzam jūsu ziņas.

Par pēc-pārdošanas problēma, pēc tam, kad jūs saņemat mūsu produktu, ja jums ir jautājumi, lūdzu, sazinieties ar Ogu pirmo reizi.Ogu var izpildīt visas jūsu prasības.Lūdzu, nedodiet mums negatīvas atgriezeniskās saites, bez sazināties ar mums.Mums būs skumji.

Piegādes laiks:

Mēs pārbaudīt katru ģitāra pirms piegādes.Pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts, jūsu prece tiks piegādāta noteiktajā 5 darba darba dienu laikā.Mēs sniegs jums izsekošanas numuru, lai jūs varētu ērti pārraudzīt sūtījumi progress mājas lapā express company.

Bezmaksas Piegāde:

Visi produktu mūsu veikalā, ir bezmaksas piegāde.Mēs izvēlētos pareizu express uzņēmums, lai sniegtu to jums.Bezmaksas piegāde parasti ar EMS vai Ķīnas ziņu.Ja jums ir īpašas prasības par to, Express company, lūdzu, ņemiet vērā, pasūtījuma vai sazinieties ar Ogu.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti