Tagi: samsung nx300, f nx adapteri, adapteris samsung nx, ai kamera, kameru samsung nx 30, mbl6010d, lexus nx200, nx, nx1000, 10 objektīvs nx.

€7.08
  • Pieejams
  • w169574


  • Sertifikācija: CE
  • Modeļa Numurs: AI-NX
  • Saderīgu Zīmols: Samsung
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: EINGCA

Motīvs:

Lūdzu, instalēt / atinstalēt adapteri, pēc tam, kad izslēdzat fotokameru.

Savukārt par "šaut bez objektīva", lai izmantotu MF objektīvi ar adapteri.

Lai gan objektīvs būs piemērots fiziski, automātiskā diafragma, automātiskā fokusēšana, vai jebkuras citas funkcijas nedarbosies pareizi, bet, izmantojot adapteri.

Izgatavots no Alumīnija Melnā apdare.

Saderīgs:

Objektīvs: par Nikon F Mount Lēcas

Kamera: Samsung NX Kameru, Piemēram, NX-5, NX-10, NX-200, NX1000 utt.

Neiederas uz NX100, NX Mini .

Komplektā Ietilpst :

• 1 (gabals) x Izsekošanas Numuru

• 1 (gabals) x AI-NX Objektīvu adapteri

Pircējiem Padomus Maksājumu : * Pircēji var apmaksa ar Moneybookers, Paypal, Visa, MasterCard un Bankas pārvedumu, vai maksāt ar izvēlēto debeta kartes.Pērc vairāk, ietaupi!Par zemāku cenu, jūs saņemsiet. * Pircēji izdeva rīkojumu, ir jāmaksā 20 dienu laikā.Pretējā gadījumā pasūtījums tiks self-aizvērt, Ja jums ir kādas problēmas maksājumu, lūdzu, sazinieties ar mums vai www.ogredogs.lv, lai saņemtu palīdzību.Piegāde : * Mēs esam priecīgi pieņemt pasūtījumus no Eiropas, Ziemeļamerikas, Austrālijas un citām valstīm.Kad jūs veicat pasūtījumu, lūdzu, izlasiet produktu apraksts rūpīgi, un pārliecinies, ka adrese ir pareiza, mēs organizēt kuģa, cik drīz vien iespējams.Kas izvesti pēc 5-10 dienām, paku informāciju var izsekot izcelsmes valsts tīmekļa vietnē. * Nodrošina piekļuvi izsekošanas mājas lapā, www.17track.net/index_en.shtml * Ja jūs izvēlaties, lai Piegāde ar "'Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus", sūtījumu nebūs sekošanas informāciju (tikai piegādes informācija) ! ! ! * Dažādās valstīs ir dažādi piegādes laika, piegādi pa pastu, paredzamais piegādes laiks (normālā stāvoklī) : 15-70 dienas, īpašs gadījums : 60 - 120 dienu termiņš (nedēļas nogalē nav iekļauta).piegāde ar DHL, normāls piegādes termiņš : 10 dienu laikā. * Mēs neesam atbildīgi par preci izkrišana, jo nepareiza vai nevar piegādāt adresi. * Mēs vienmēr cenšamies to labāko, lai Juridiski Samazinātu jūsu ievedmuitas nodokļa (vai GST vai V. A. T.vai citi Nodokļi).Vairākumā gadījumu kuģniecības, nav neviena nodokļa summu.Tomēr, ja kādas papildu maksa ģenerēts muitošanas ir jāsedz klientam.

Garantija : * 12 mēnešos Ražošana ir Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta vai ļaunprātīgi, pēc tam, kad saņemts) Bojāts preces, Ir jāziņo un atpakaļ uz asv garantijas laikā (un oriģinālā iepakojumā).mēs dos jums atgriezties ID.Tikmēr, Lūdzu, pastāstiet mums, ko defekts ir, lai novērstu nepareizu izmantošanu. * Atgriešanās kuģniecības izmaksas ir atbildīgas no pircēja ! ! !Klientu Serviss : * Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību.Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs pieprasām, lai jūs sazināties ar mums nekavējoties, pirms jūs sniedzat mums neitrālu vai negatīvu atsauksmi, tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Par Mums :

Zemes Gabala Parauga



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti