Tagi: lieldienu dekors, pekinas universitāte, manējā seksa rotaļlietas, squirtle augšu, vīriešu maks, seksa rotaļlieta, dzimums, starp mums plushi, 90 uzlīme, lui kafijas.

€25.66
  • Pieejams
  • w1678


  • Veids, Vairumtirdzniecība: No
  • Materiāls: Silikona
  • Godu: Skolotāju Diena
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

aproce izmērs: option1 :diametrs 210mm x 12mm augstums x 2.3 mm thicknees, option2 :diametrs 202mm x 12mm augstums x 2.3 mm thicknees, option3 :diametrs 180mm x 12mm augstums x 2.3 mm thicknees, option4 :diametrs 150mm x 12mm augstums x 2.3 mm thicknees, Aproces materiāls: 100% Medicīniskās Pakāpes Silikona - Lateksa Bezmaksas.Gumijas aproce krāsa: sarkana, royal zils, melns, oranžs, balts, zaļš, bērnu zila, dzeltena, baby rozā, karstā rozā, laima, violets, rozā, zils -, kas spīd tumšā,baltā-spīd tumsā, dzeltena, spīd tumsā, rozā, spīd tumsā, green-glow tumši, purpura-spīd tumsā. (jūs varat samaisa bracelest krāsas 1 rīkojuma, bet ar vienu un to pašu lielumu.) Tintes krāsa: melns, balts, dzeltens, sarkans, royal zila, zaļa, sudraba.Kuģniecības jomā: mēs kuģis pasaulē.kuģniecības laiks: no 20 līdz 35 dienām.ja vēlaties pasūtīt vairāk nekā 100 usd preces no mums, mēs izmantot kurjerpastu, piemēram, DHL/fedex/UPS un piegādes grafiku, kas būs aptuveni 2 vai maksimums 3 nedēļas.Mērķis: Kāzu dod priekšroku, kāzu dekorēšana, āra aktivitātes dod priekšroku, kāzu dāvanas, dzimšanas dienas svinības, bērnu duša, ģimenes atkalapvienošanās, koledžas graduataion puses, vēža atbalsta.Kā pasūtīt: 1: izvēlēties daudzums un lielums ir jāmaksā par to. 2: sūtīt mums: aproces krāsu, drukātu tekstu, teksta krāsu, fonta nosaukums.

fonta nosaukumu un pasūtīšana instrukcija:

1. nekustamā fotogrāfijas.

jautājumi?

Vai es varu iegādāties dažādas krāsas un saņemt tādas pašas atlaides?Jā, lūdzu, convo man detalizēti pēc pasūtījuma.

Viņi nāk ar atsevišķu iepakojuma?Nē.

Mēs pieņemam OEM, ODM, sūtiet mums konstrukcijas, idejas, logo, mēs pārbaudīsim, un saņemt atpakaļ uz jums.

Nodokļu Un Maksājumu: 1. Pilns maksājums jāveic 15 dienu laikā pēc laišanas pasūtījumu. 2. Pircēji ir atbildīgi par jebkuru nodokļu un nodevu, ko iekasē savu valsti.Par kuģniecības: Mēs nosūtīt savu pasūtījumu 3 līdz 5 dienu laikā pēc tam, kad saņem pilnu samaksu un pasūtījuma apjomā.Mēs izmantosim parasto pastu, ar piegādi laika posmā no 15 līdz 45 dienām, ir atkarīgs no valsts un reģiona.Parasti mums ir 30 dienas, lai nodrošinātu šādas valstis:ASV, UK, Kanāda, Austrālija, Francija, Vācija, Itālija, Spānija, Krievija.Izsekošanas numuru: Mēs nodrošināsim izsekošanas skaits 7 darba dienu laikā.Ja jums nav viena, lūdzu, sazinieties ar mums.Atgriešanās Politika: Klienti ir, lai atgrieztos objektus 7 dienu laikā pēc preces saņemšanas un ir atbildīgs par piegādes izmaksas sūtīšanu uz Ķīnu.Preces nedrīkst būt lietota un labā stāvoklī.Lūdzu, izpildiet šos soļus: 1: sazinieties ar mums pa ziņu ar pasūtījuma numuru. 2: atgriešanās ir uzsākta. 3: pēc tam, kad saņemts atgriežoties, mēs sākt atmaksu.Mēs pilnībā vai daļēji atmaksāt naudu atpakaļ vai sūtīt jaunas, ja jūsu preces ir: 1: nepareizā krāsā. 2: broken. 3: ar nepareizi pielāgotas detaļas.Klientiem ir nepieciešams, lai nosūtītu mums foto pierādījums pirmais.Par atgriezeniskā saite: Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu sazinieties ar mums, pirms dod mums, negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs darīsim kaut ko, lai dara to labi.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti