Tagi: kaftan veikals, nozaga mirdzēt kleita, abaya dubai, līgavas tērpu, līgavas kimono, līgavas tērpu, kleita marokas, spīguļi, metāla kleita, spīguļi, sudraba drēbes, kaftan puse.

€176.58 €207.75
  • Pieejams
  • w1677


  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Vienuma Tips: Vakara Kleitas
  • Faktisko Attēlu: No
  • Siluets: Trompete / Sirēna
  • Iebūvēts Krūšturis: Jā
  • Vilciens: NAV
  • Godu: Oficiāla Vakara
  • Auduma Veids: sequin
  • Apdare: Sequined
  • Modeļa Numurs: 128
  • Jostasvietu: Dabas
  • Materiāls: Poliestera
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Zīmola Nosaukums: Lowime
  • Izgriezums: V-Veida Kakla

Laipni aicināti Visi Vakarā Veikalā

Atgādināt:

Šī kārtība attiecas tikai uz viena apģērba gabala.Tā doesn ' t ir kādi aksesuāri, piemēram, cepures, kokvilnas cimdi, plīvuri, apakšsvārki, žaketes/šalles/ietinamais papīrs, utt.

Pasūtījuma Pakalpojums

Ja jūs vēlaties, lai pielāgotu izmēru, lūdzu aizpildiet šo formu un nosūtiet pasūtījumu mums, paldies!

1. Krūšu apkārtmērs: cm/collas

2. Viduklis : cm/collas

3. Gurni: cm/in

4. Tukša papēža stāvs: cm/in

5. Dabas augstums: cm/in

6. Apģērba krāsa (izvēlies krāsu # no krāsu tabula)

7. Izmantot datums

8. Citas prasības

Pilns maksājums jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtījuma

(1) ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti cenā rakstu vai kravas pārvadāšanas izmaksas.Šie tarifi ir atbildīgs pircējs.

(2) pārbaudīt ar muitas iestādi, par savu valsti, lai noteiktu, cik daudz šīs papildu izmaksas ir pirms izsoles/pērk!

Par Mums

Mēs esam rūpnīcas tiešā tirdzniecība www.ogredogs.lv veikals, kas specializējas kāzas un notikumi, apģērbu, apavu un aksesuāru un citu modes produktu.Kā viens no vadošajiem kleita un kāzu kleitu dizaina uzņēmumiem Ķīnā.

Mums ir mūsu pašu profesionāli dizaineri un dizaina, vairāk nekā 90% produktu mūsu veikalā.

Mums ir mūsu pašu fotogrāfi un profesionāli modeļi, mēs uzstāt, nodrošinot 100% reālu produktu fotoattēlus.

Mēs vienmēr esam apņēmušies nodrošināt klientiem augstas kvalitātes produktus par konkurētspējīgām cenām.

Lielākā daļa no mūsu produkti ir roku darbs un ir ar stingru kvalitātes kontroles process, un mums ir arī ļoti spēcīga pasūtījuma kleitas un kāzu kleitas.

Mēs arī ļoti koncentrējušies uz savu klientu servisu un ceru, ka jums ir liels iepirkšanās pieredzi mūsu veikalā.

1. Atgriešanās - lūdzu, sazinieties ar mums, 48 stundu laikā pēc preču saņemšanas.Tad jūs varat apspriest jūsu problēmu ar mums. 90% no laika mēs varam atrisināt šo problēmu, nodrošinot tehnisko atbalstu, bez atpakaļ neko. - atpakaļ postenī, ir jābūt labā stāvoklī, jo tā ir nosūtīta, nav pārveidota, kas vēl nav izmantots.Ja ir putekļi, traipi, bojājumi, utt., mēs ne kompensāciju.Kleitas, jums ir arī jāmaksā 30% no kopējās pasūtījuma summas kā papildināšanas maksa.Mēs piedāvājam bezmaksas labot jūsu drēbes!Bet pastmarkas un nosūtīšanas maksa būs jūsu kontā! -preces jānogādā mums 14 dienu laikā atpakaļ.Pieprasījums ir pieņemts! - atgriešanās kravas sedz pircējs. - izmaiņas ir iespējamas tikai pēc tam, kad saņemts bojāts, kļūdas piegādes vai bojātas - visas preces var tikai apmaināmo priekšmetiem pašu cenu.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs tikai jautājums nomaiņa preču saņemot savu peļņu. 2. Izmēru vai uzstādīt jautājumus, Jo visi mūsu kleitas ir roku darbs un paražas, tāpēc gatavā kleita jebkurā virzienā norādīto lielumu var mainīt, par vienu (1) collas, lai pārliecinieties, ka jūs kleita perfektu fit, mēs pielāgot vīlēm radīja visas mūsu kleitu, lai varētu viegli mainīt mazajiem izmēriem, tas ir, ja jūs atradīsiet kleita neder, jūs varat doties uz vietējo pielāgot korekciju, vieglāk, vairāk praktiska. 3. Atgriešanās un kompensāciju procedūras - sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas nodaļu nekavējoties ziņot par jebkādām problēmām esat saskārušās.Kopš mūsu personāls vienmēr veic kvalitātes kontroli pirms katra vienība vai piegādes, mums vajag tevi, lai sniegtu pierādījumus problēma, ar kuru jūs minējāt.Piemēram, jums var būt nepieciešams, lai nodrošinātu fotogrāfijas, lai parādītu, nepareizu izmēru vai kvalitātes problēma. -mēs atdosim jums atpakaļ adresi.Lūdzu, ņemiet vērā, ka jebkura atgriezta drēbes netiek atgriezta bez iepriekšēja brīdinājuma. - pēc saņemšanas jūsu atgriežamā prece, mēs atmaksāsim ar T/T 3 līdz 7 darba dienu laikā!Ārkārtas lai maksa un kuģniecības maksa, ko maksā, pirms nav atmaksāta.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu vērtējumu.

Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms veicat jebkādas negatīvas piezīmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Paldies par jūsu interesi par mūsu veikalu.

Mēs esam priecīgi, lai sazinātos ar jums.Vienmēr online, mēs ir gatavi atbildēt, ātri un, sazinieties ar mani uz labāku cenu.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti