Tagi: arden, taisni maršrutētāju bitu 12mm kāta, mazliet par maršrutētāju koka, arden kuteri, dremel kokapstrādes piederumi, granīta maršrutētāju, bitu, lapa teflona, fi wi maršrutētāju, bullnose maršrutētāju, maršrutētājs apdare.

€4.42 €4.65
  • Pieejams
  • w167678


  • Pārklājums: Teflona
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: arden
  • Zīmola Nosaukums: JIA LING PRECIZITĀTE
  • Materiāls: Volframa Kobalta Sakausējuma
  • Veids: Beigās Dzirnavas
  • Diametrs: 1/4-1/2

Arden 1pc Flush Apdares Maršrutētāju Biti ar nesošo koka 1/4 1/2 apgriešana bitu kokapstrādes Iezīmes: Šis komplekts karbīda frēze ir ideāls aizvietotāju jūsu CNC mašīnām, darīt jums baudīt precīzu, viegli griešanas pieredzi.Drošības norādījumi: 1. Uz lāpstiņām produkts nav izmantot personas, kas jaunākas par 18 gadiem. 2. Prece ir lietot tikai rūpnieciskās griešanas nav bīstams pants.Pakete ietver: 1PC

Mana Mīļā, Jūs:

Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudi

Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, pēc 30 dienām no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums

shippment:

a.Ķīnas ziņu Parasto Mazo Paciņu, Piegādes laiks ir apmēram 20--60 dienas (Bez sekošanas informāciju )

Ja nav iegūt preces , pls sūdzēties pēc tam, kad preces nosūtītas no 60days , un mēs atgriezīsim naudu tieši jums.

b.www.ogredogs.lv Standarta Piegāde ir iekļauta lielākā daļa pasta piegāde patīk: Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, Singapūra Pastu, Honkongā Post, Zviedrija Pastu Posti Somija, PostNL utt.Piegādes laiks ir apmēram 15-60 dienas (ar Sekošanas Informāciju )

Ja nav iegūt precēm, pēc preču noteikti 40days , pls sazinieties ar mums , mēs pārbaudīsim gabalu, lai jūs .Pēc tam atrisinātu jums ASAP.

Ja jūs esat krievijas Klientu , pls atstāt mums savu vārdu, uzvārdu ar 3 vārdiem sakot, vai jūs, iespējams, nevar saņemt preces veiksmīgi.

c.www.ogredogs.lv Premium Piegāde, Piegādes laiks ir apmēram 7-20days.Par kādu attālās valstīs, tas var būt nepieciešams 7-30days.(Ar Sekošanas Informāciju)

d.EMS, Piegādes laiks ir aptuveni 7-15 dienas ( Ar izsekošanas skaits)

e.

DHL, FEDEX, TNT , UPS , Piegādes laiks ir aptuveni 3-7 dienas (ar Sekošanas Informāciju )

Ja jūsu vieta ir tālvadības pults , ir nepieciešams, lai vairāk jāmaksā par attālā vietā , vai mainīt, lai kuģis ar EMS

Veikals atbalsts vairumtirdzniecība, lūdzu, atstājiet ziņu, lai apspriestu vairumtirdzniecības cenas un loģistikas metodes.

MAKSĀJUMA

1) Alipay, West Union, TT un visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

4)Par tarifiem

Klientiem, kuri izvēlēties, lai kuģis no Ķīnas ir jābūt saviem pienākumiem.Ja jums ir nepieciešams, mēs piedāvājam rēķinus un aizpildīt zemāku cenu.

Kompensācija

Lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu objektu.Kompensācijas tiks padarīti, ka gadījumā, ja prece(s) nav tā, kā aprakstīts, un, kad vienība(s)ir nosūtīta atpakaļ sākotnējā stāvoklī..



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti