Tagi: soma joga, yogamat soma, masāžas paklājiņš jogas, Spilvenu, liels jogas paklājiņš, atlikums de, mēbeļu tapsēšana, akupunktūras masāžas komplektu, stendā sporta zāle, liela līdzsvara spilventiņu.

€8.54 €13.78
  • Pieejams
  • w167558


  • Gadījumā Fitnesa Aprīkojums: Citi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: YL192469

Funkcijas:

*1. Atlikums mat pieceļas.Stāvēt uz līdzsvara spilventiņu vai spilvenu uz vienas kājas, lai saglabātu jūsu ķermeņa stabils.Jūs varat arī aizvērt acis, lai padarītu stimulēšana proprioceptive nervus intensīvāka, kas nesīs jaunus izaicinājumus, lai core stabilitāti.

*2. Tupēt uz vienas kājas.Stāvot uz vienas kājas, saliekt jūsu gurniem uz leju un nepaplašina jūsu ceļgaliem no jūsu pirkstiem, lai nodrošinātu, ka jūsu kājas ir uz kājām.Pievienot problēma ir, ka jūs varat stāvēt uz līdzsvara spilventiņu vai spilvenu, lai pabeigtu tupēt.

*3. Līdzsvara spilventiņu līdzsvaru.Sēdēt uz līdzsvara spilventiņu vai paklāja un līdzsvaru ar coccyx.Turiet savas rokas uz muguras savu ķermeni, saspringst muskuļi vidukļa un vēdera un lēnām paceliet vienu kāju, pēc tam paceliet otru kāju, un tad atstājiet jūsu rokās.Saglabātu jūsu atpakaļ taisni.saglabāt līdzsvaru.

*4. Izmantot ar kājām uz līdzsvaru bumbu.Vieta jūsu kājas kopā par līdzsvaru bumbu, turēt uz zemes ar abām rokām, un rokas 90 grādu leņķī pret ķermeni; mugurkaula uztur normālā stāvoklī, paralēli grīdai; kontrolēt ķermeņa nemainot leņķi; uzturēt vienotu elpa bez nosmakšanas.Lai vēl vairāk palielināt grūtības darbību, ar vienu roku atbalstu, var tikt izmantoti.

Specifikācija:

Diametrs: 33 cm

Svars: 900 grami

Materiāls: Augstas kvalitātes eksplozijas izturīgs PVC

Krāsu, kā parādīts attēlā

Piederumi: Piepūšanas

Produktu Saraksts:

1 * joga līdzsvara spilvens; 1 * sūknis

Piezīme:

1. Visas bildes ir profesionāli kalibrēts, bet, ņemot vērā apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, attēli un vienumus, kas jums redzēt, iespējams, ir dažas novirzes, lūdzu, piedod man.

2. Dati tiek manuāli mēra, tur var būt dažas novirzes, bet tas neietekmē to lietošanas.



Champ C70
2021-01-31
5/5
The pillow is normal, the wife is happy. The pump is not included. Used needle to inflate soccer balls and car compressor.
Ziaulhaque53
2021-01-30
5/5
The pillow is normal, the wife is happy. The pump is not included. Used needle to inflate soccer balls and car compressor.
Ilyaluzan1998
2021-01-30
5/5
Nice quality.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti