Tagi: mājās gatavotu zivju dekori, akvāriju dekori koka, augi aquascaping, dārza koka, akvāriju dekoratīvās apdares, akvāriju rock, akvāriju zivis live, groot akvāriju dekoratīvās apdares, bonsai zivju tvertnes, ierīču zivju tvertnes.

€12.90 €20.16
  • Pieejams
  • w166707


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmērs: 10.5*6*27cm
  • Produktu Kategorija: Zivju Tvertnes Ainavas
  • Modeļa Numurs: Ainavu apdare
  • Stils: Vienkāršs
  • Ūdens Rotājumi Tips: Rotas
  • Svars: 400g
  • Materiāls: sveķu un plastmasas

Akvāriju Dekorēšana Aksesuāri Simulācijas Augiem, Sveķiem, Koka Rotājumu Zivju Tvertnes Ainavu Aquascape Dekori Mājas Amatniecība

Sekot līdzi mūsu veikalā, jūs varat iegūt kuponus,saglabāt jaunākās ziņas zināms.Nospiediet "savākt "pogu, lai mūsu veikals uz jūsu personīgo iepirkšanās veikalu saraksts.Pievienot savu iecienītāko vienumu vērā grozā.Kad jūs iegādāties mūsu produkciju, jūs varat saņemt naudas sodu dāvanu no mūsu veikala par brīvu.

Produktu Ieviešanu

Materiāls: Sveķi

Paketē iekļauts: 1 Sveķu Apdare (izņemot citus priekšmetus)

Iepakošanas metode: Aizsardzības iepakojuma

Funkcijas:

1.Ražots no sveķiem, Drošs un nav toksisks.Unikālo dizainu , spilgtas krāsas, reālistiska attēla.

2.Izveidot dabas un dabisko dzīves vidi zivis.Nodrošina patvērumu, slēpjas plankumi, izklaides vietas, zivīm.

3.Mainīt savu akvāriju uz skaistu ainavu.

4.To var izmantot kā izsmalcinātu dāvanu, lai jūsu radinieki un draugi.

Piezīmes:

1、Neviens mazumtirdzniecības iepakojuma.

Pāreja: 1 cm = 10 mm = 0.39 collas

PS.Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas.Mēs atvainojos par nelielu cenu.

Lūdzu, norādīja, ka, ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsas objektu.Paldies!

Par mūsu veikalu un produkti:

1.Kvalitātes Nodrošināšanas: Mēs esam apņēmušies nodrošināt labāko produktu par pasaules pircējiem.Katra produkta laikā tiks pārbaudītas iegādi un glabāšanu.

2.Cena koncesijas: Ja vēlaties pasūtīt vairumā, lūdzu, sazinieties ar mums par vairumtirdzniecības cenu!

3.Lielisku pakalpojumu: Lūdzu, atstājiet 5-zvaigžņu atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (Objektu, kā Aprakstīts 5 zvaigznes, Komunikācijas 5 zvaigznes, Kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes).

4.Ja produkts saņemta, ir bojāta vai ievadījis nepareizu, lūdzu, neatstājiet jebkuru negatīvu atgriezenisko saiti.Lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.Mēs to atrisinātu, cik drīz vien iespējams un atrast labāko risinājumu.

Par FAQ:

1. J: I dont saņemt savu paku,ko man darīt?

A: Pls sazinieties ar mums, izmantojot www.ogredogs.lv ziņu pirmkārt.Mēs jums varam palīdzēt un organizēt pārbaudes mūsu pārstrādes saites.Tajā pašā laikā,jums ir nepieciešams, pārbaudīt savu piegādes adresi un to, vai maksājumu ir veiksmīga.Arī tad, ja jums ir ērti,pls sazinieties ar post office tuvumā.

2. Q: Ko man darīt, ja es varu saņemt preci?

A: Lūdzu, pārbaudiet rūpīgi, vai saņemtais produkts ir pats kā tas, ko jūs pasūtījāt.Ja jūs saņemat nepareizu produktu, bojāto produktu, vai daļēja pārvadājumu pasūtījumu, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar veikalu, lai iegūtu pēc-pārdošanas atbalstu.Mēs atvainojamies par sagādātajām neērtībām, lai jūs, ja kaut kas notiek, piemēram, šo.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti