Tagi: peles paklājiņš, spēle peles paliktņa, tastatūras mechan, peles paliktņa anime vīrietis, par mat, lqs spēļu pele, komiksu peles paliktņa, teclados mecanicos, želejveida peles paliktnis anime, peles bezvadu.

€7.74 €10.31
  • Pieejams
  • w166042


  • Materiāls: Gumijas
  • Zīmola Nosaukums: OllyMurs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

800x300mm Visuma Zvaigžņotām Debesīm Peles Paliktņa lielizmēra XXL Klēpjdatoru Spēlētājs Gumijas Peli Mat peles paliktnis Klaviatūra Galda Spēļu peles paliktnis Spēlēt Mat

Vairāk Produkta, Lūdzu Noklikšķiniet Uz Attēla ,Sīkāka Informācija

Iezīme

1. Peles paliktnis ir izgatavots no dabīgo gumiju, nevis reģenerētais kaučuks.

2. Krāšņs krāsas un HD ietekmi pārliecinātos, ka tas nebūs zaudēt uzticību.Mūsu peles paliktņi ir tik daudz labāk nekā vidēji partijas drukāšana peles paliktņus, ka viņi var mazgāt atkal un atkal un joprojām palikt sākotnējo krāsu.

3 .Lai gan tie nav neelastību no reģenerētais kaučuks peles paliktņus, apakšā mūsu mouse pad ir augsts berzes koeficients, tā, ka tie var aptvert jebkura veida darbvirsmas.

4. Krāsu virsmas neietekmēs precīzas pozicionēšanas precizitāti peli.Bez tam, pamatni, ir mīksta un elastīga; tā ir ērti lietot, kā arī aizsargāt jūsu rokas.

5. Mūsu peles paliktņus var būt personalizēta; jūs varat izvēlēties savu labvēlīgu attēlu drukāšanai.Izmēri - L(600mm) x W(300mm)x H(1,5 mm) L(700mm) x W(300mm)x H(1.5 mm)

L(800mm) x W(300mm)x H(1.5 mm)

L(900mm) x W(400mm)x H(1.5 mm)

Lūdzu, e-pastu mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai atvērt strīdu.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Piezīme - 1.Lielums var būt no 0.5-2cm neprecizitāte, jo rokas pasākums; 2.Lūdzu, ņemiet vērā, ka nelielas krāsu atšķirības ir pieņemamas sakarā ar gaismu un ekrāns.Jo tas ir mūsu DIY Roku darbs Ražošana (thermal transfer) 3.kad jūs saņemat savu sūtījumu,atveriet to, tikai nedaudz smarža,bet tas nav toksisks.ņemt to par vēdināmā vietā pāris dienas,tā būs labāk

Par Kuģniecības -

1. Prece tiks piegādāta 2-3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs saņēmām skaidru maksājumu.

2. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adresi, pirms iegādāties, preci varēs nosūtīt rīkojumu adresi.

3. Visi vienumi tiks rūpīgi pārbaudīt pirms izsūtīšanas.

4. Mūsu cenas neietver nekādu muitas nodokli vai nodokļa.

5. Postenis, kuģis, darba dienās tikai, un mēs nevaram piedāvāt sestdiena, svētdiena vai brīvdienu piegādes.

6 Piegādi Tiem -.Ievērojiet, ka piegādes laiks var atšķirties.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti