Tagi: dot gloks, reprodukcija gloks airsoft, plate gloks, gloks selektora slēdzis, ēkas ar10, beretta m9, gloks redzes, g43 lupa, optiskās šķiedras melna priekšpuses skats, lampas gloks 43.

€8.93 €9.92
  • Pieejams
  • w16455


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: VI11096

Der Glock :17/17L/19/22/23/24/26/27/33/34/35/38/39 (nav tostarp gloks Mos )

Ar Magorui Optisko Šķiedru Šaujamieroci, Redzi, Priekšā Sarkans, Aizmugurē Zaļš, Glock 17 - 39 piedāvā ārkārtas spilgtuma zemu profilu, konfigurāciju, kas nevar piekārt jūsu maksts vai lēni jums leju.

Šis skats piedāvā 3 dot modelis ar vienu sarkans/zaļš priekšā punkts un divi sarkani/zaļo aizmugures punkti.Tas izmanto Truglo tradicionālo optisko šķiedru tehnoloģiju, kas ļauj šo lukturi savākt apkārtējo gaismu un tieši tā pret šāvēja acīm, padarot acīs spīd spilgti bez baterijas.

Šķiedru Optikas Handgun Acīs ir sieksta-izturīgs dizains un der standarta makstis, tāpēc nav nepieciešams iegādāties papildus dārgu aksesuāru, lai tos izmantot.

Nav piemērots darbs, tumšā vidē

SAZINIETIES ar MUMS Mēs strādājam 6 dienas (Pirmdiena līdz Se 8:00 AM-5:30 PM EST ) nedēļā.Jūs varat atstāt man ziņu tieši par Tirdzniecību Menager vai sūtīt mani stacijas vēstuli , es atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams .

ATSAUKSMES -Mēs Cenšamies, lai katrs pirkums ir piecu zvaigžņu reitingu viens.Lūdzu, ļaujiet mums zināt, kā mēs varam padarīt jūsu piecu zvaigžņu reitingu viens pārāk!Mūsu mērķis ir panākt, lai katrs klients 100% apmierināts ar savu pasūtījumu.Saņemot jūsu pasūtījumu, ņemt minūti, lai mūs atstāj pozitīvas atsauksmes, pie www.ogredogs.lv.Lūdzu, nav vienkārši atstāt neitrāla/negatīva atsauksmes, ja jums bija jautājums, ar kādu objektu.Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, dariet mums zināt pirms došanās atsauksmes.Lūdzu, nosūtiet mums ziņu ar TM un ļaujiet mums zināt, kā mēs varam nopelnīt jūsu apmierinātība!Lūdzu, zināt, ka jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigžņu reitingu par www.ogredogs.lv ir ļoti svarīgi, lai mums !



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti