Tagi: inžektora vasks, zobu micromotor, vaska stīgu juvelierizstrādājumi, savienojums poļu, juvelierizstrādājumu vasks, zobārstniecības instrumentu, rotaslietas vietas metinātājs, feris vasks rotaslietas, uzsūkšanās vasks rotaslietas, rotaslietas vasks.

€13.88 €22.03
  • Pieejams
  • w1642


  • Vienuma Tips: Rotaslietas Instrumenti Un Iekārtas

Produkta Nosaukums: Pulēta vasks

Kā pulēšanas vasks, kas ir trausla, kurjerpasta un loģistikas var negarantē integritāti preces no dzesēšana, bet tas neietekmē produkta lietošanu, jo pēc tam var izkausēt to bez maksas lielums, forma var būt!

Dažādas krāsas un veidi, pulēta vasks izmantot Īss ievads:

Sarkanā vaskā:

Plašs pieteikumu, galvenokārt vispārējās metālu, nemetālu, rupju slīpēšanas, spēlējot smilšu vai tukšu priekšā.Parasti ar kaņepēm, audeklu, smilšu spoli izmantot.

Violeta vasks:

Vispārējās tērauda, piemēram, nerūsējošā tērauda, nerūsējošais tērauds, varš, dzelzs un alumīnija, un citu metāla ar naudas sodu slīpēšana.Var pilnībā noņemt virsmas detaļu par trachoma, oksīdu, utt., tā, lai apstrādājamo detaļu galda kā spogulis, un radīt izcilu spīdumu Ar

Dzeltenais vasks:

Plašs pieteikumu, galvenokārt vispārējās metālu, nemetālu, rupju slīpēšanas, spēlējot smilšu vai tukšu priekšā.Parasti ar kaņepēm, audeklu, smilšu spoli izmantot.

Blue vasks:

Blue vasks un zaļš vasks, kas piemērots visu tipu metāla virsmu pulēšanas prasības augstākās detaļu.Vispārējās ar baltu kokvilnas stūre, vēja rats vai vilnas ripu izmantot, var panākt dekoratīvu izskatu produktu un ultra-spoguļa efektu.

Baltais vasks (dzelzs vasks):

Rezultātus, var izmantot līdzīgu violeta vasks vispārējās tērauda, piemēram, nerūsējošā tērauda, nerūsējošais tērauds, dzelzs, dzelzs un tik uz smalkās slīpēšanas vai pulēšanas, eļļas saturs ir mazāks nekā violeta vasks, parasti ir labāk nekā purpura vasks ar kaņepju, sarža pinuma, auto Stieples spoli lieto.

Zaļš vasks:

(Pazīstams arī kā spoguli ārstēšanai), izmantot šo produktu, pulēšana, labu spīdumu, detaļu virsmas neatstās samazināt, parasti ar sprādzi spole, rupju kokvilnas spole lietota

Zaļš vasks:

Piemērots metāla un vispārējās nemetālisko slīpēšana gala procesu, pulēšana, un pat super-spoguļa apstrāde, parasti ar sprādzi auduma, smalka kokvilnas auduma, spoli lieto.

Melna, Violeta vasks:

Vispārējās tērauda, piemēram, nerūsējošā tērauda, nerūsējošais tērauds, varš, dzelzs un alumīnija, un citu metāla ar naudas sodu slīpēšana.Šis produkts par gabalu slīpēšanas spēkā un pulētas pēc detaļu augstums gaisma ir labāka



Tixovski84
2020-11-06
5/5
Fast delivery, we will try. It looks great.
Lademann Christoph
2020-12-09
5/5
Great products. Thank you very much.
Kim Bum89
2021-01-23
3/5
Instead of the red paste came some piece of plastic... In the rest all the rules)
UrfTheManatee
2020-10-16
4/5
???

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti