Tagi: mikroshēmu pn 25, pamatplates pn, tru rīku pn, atloks pn 100, skatīties pn, nokia pn, relejs pn 5, pokemon pn, āfrikas dzelzs pn, pn mērītājs.

€19.66 €20.69
  • Pieejams
  • w163887


  • Materiāla Tips: augsts, īpašs tērauda
  • Objekta Garumu: standard
  • Zīmola Nosaukums: VLONG
  • Štancēšanas Nē.: DLLA155PK107

Mēs arī sniegt citu dīzeļdzinēju rezerves daļas.Piemēram, pēc remonta daļas :

BOSCH: inžektors, sprausla, kontroles vārsts, pielāgot paliktnis, sūkni, automātiskas tērauda bumbu, eļļa, zīmogs, DRV, virzuli, eļļas padeves sūkni, pasākums vienība, sūkņu maiņas, rīki u.t.t.

DENSO: sūknis, inžektors, sprausla, kontroles vārsts, SCV vārstu, PCV vārsts, sensors, virzulis, sadales vārpstas, sūkņu aizbāzni, rīki u.t.t.

Delfi: sūknis, inžektors, sprausla, solenoīda vārstu, vārstu uzstādīt ect

Volvo cummins ect

Par Mums VLONG Iekārtu Co., Ltd.ir specializējies dīzeļa motoru daļas, kas daudzus gadus,majored produkti ir iesmidzinātāji, sprauslas, kontroles vārsti, remonta komplekti, smidzinātāja regulēšana blīves ,remonts, instrumenti un eļļas Spiediena Regulators utt.Piegādā preces ar augstu kvalitāti, konkurētspējīgu cenu un ātru piegādi!

Mūsu uzņēmuma paplašināšanu ārzemēs, kad liela pieredze vietējā tirgū, mēs cenšamies veidot ilgtermiņa sadarbību ar ārvalstu klientiem, balstoties uz savstarpēju sapratni un labas kvalitātes, uzticama partnerība, saprātīgas cenas.Mēs ticam, ka nav ideāls klientu, bet ideāls piegādātājs.Mēs zelsim roku rokā ar laiku uzvara!Q1.Kā ir mūsu kvalitātes?

A:Mēs piegādājam tikai oriģinālās rezerves daļas un augstas kvalitātes pēcpārdošanas daļas.

Q2. Kāds ir jūsu ziņā, iepakošanas?

A: oriģināls, iepakojumā ir oriģinālajā kastē, Lai pēc tirgus daļas.Parasti, mēs pack mūsu preču neitrālas baltās kastes un brūna kartona.Ja jums ir juridiski reģistrēta patentu, mēs var pack preces jūsu zīmolu, kastes pēc tam, kad kļūst jūsu atļauju, vēstules.

Q3. Kāds ir jūsu ziņā samaksu?

A: mēs pieņemam T/T,Western Union,Paypal u.t.t.

Q4. Kā par piegādes laiku?

A: preču noliktavā, piegādes laiks ir 1-3 darba dienas; preces nav noliktavā, piegādes laiks ir 3-5 darba dienas

Q5. Kāda ir transporta veids?

A: parasti mēs izsūtīt preces ar kurjeru pakalpojumu, piemēram, DHL, UPS, FEDEX, TNT.EMS......mums ir vip cenu par šiem express, lai mēs varētu saņemt labu cenu par to, par lielu, lai, parasti, mēs nosūtīt okeāna sūtījumu.Dažkārt sūtīt vilcienu uz Āzijas tirgu un Krievijas tirgū.

Q6. Kāds ir jūsu paraugs politika?

A: Mēs varam piegādāt parauga, ja mēs esam gatavi daļu akciju, bet klientiem ir jāmaksā parauga izmaksas un kurjeru izmaksas.

Q7. Vai jūs pārbaudīt visas jūsu preces pirms dzemdībām?

A: Jā, mēs esam 100% pārbaude pirms piegādes



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti