Tagi: grupa komplekts, potītes siksna treniņu, potītes siksnas virves, expander joga, jostas karājas, stiept virve, durvju izmantot, trošu piekares, grupa apturēšana, pavelciet siksnu.

€4.46 €8.27
  • Pieejams
  • w161954


  • Gadījumā Fitnesa Aprīkojums: Citi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Fitnesa nodarbība potītes sprādzes
  • Nosaukums: Velciet Virvi
  • Materiāls: Poliestera Šķiedras

Kāju Stipruma Treneris Aizdari, Fitnesa Potītes Gredzenu Potītes Siksniņu, Elastīgu Pretestību Joslā Velciet Virvi Piederumi

Aizzīmju Punktiem:

1、Potītes Siksnas Kabeļu Mašīnas: Uzlabot savu teļu, kājas un apakšējo ķermeņa tehniku, ar drošu, comfort-fit potītes siksnas īpaši paredzētas kabeļu iekārtas.Šīs sloksnes ir ideāli piemērots visu veidu kāju veidošanā.

2、Premium Komforts: Šie pilnībā regulējams sporta potītes siksnas lielīties droši, un tā ir bieza neoprēna polsterējums, padarot to ērti potītes aproces tirgū, sniedzot jums premium komfortu un stabilitāti, bet arī pienācīgi nodrošināt svaru.

3、Droši Spēlēt: Dubultie tērauda d-gredzens kabeļu pievienojumi potītes siksnas samazināt pretestību āķi un cilpas un novērst.Āķa un cilpas no sabrukuma, nav jāuztraucas par d gredzenu hit ādu, kā arī samazina potītes siksnas asaru vadu mašīnu.

4、Divreiz Efektivitāti: Mēs piedāvājam jums potītes siksnas kabeļu mašīnas ātrāk, neticami efektīvu treniņu.

5、Regulējams Potītes Siksnas: Funkcijas, drošu, augstas kvalitātes neilons āķi un cilpas siksnas, lai sakratītu vai savilkt aproces un nodrošināt svaru.Šo treniņu potītes siksnas ir ļoti viegli uzvilkt un pielāgot, lai jūsu vēlamo fit.Iepakojumā ietilpst 2 potītes siksnas.

Apraksts:

Potītes siksnas ir īpaši izstrādātas par zemāku ķermeņa vingrinājumi, palielinot jūsu zemāks ķermeņa vingrinājumi, uzmanību pievēršot glutes, hamstrings un muca.

Dubultā D-Gredzenu Dizainu: Tās unikāli izstrādāta ar spēcīgu metāla metinātas "D" gredzenu piešķir viegli kabeļi un izturību treneriem un nodrošina drošu slēgšanas dizains kamēr treniņa.

Pilnībā regulējama: Funkcijas, drošu, augstas kvalitātes neilons āķi un cilpas siksnas, lai sakratītu vai savilkt aproces un nodrošināt svaru.Šie potītes siksnas ir ļoti viegli uzvilkt un pielāgot, lai jūsu vēlamo fit.

Izmanto: Ideāls kāju pagarinājumi, kāju cirtas, un hip abductors.

Potītes siksnas kabeļu mašīnas, ko izmanto kabeļu sistēmās, pretestības trenažieri, funkcionālās treneris utt..

Ko potītes siksnas var darīt, lai jūs?

Zaudēt svaru un tonizējoša jūsu ķermeņa.

Veidot jūsu kājas, glutes.

Uzlabot jūsu vispārējo elastīgumu.

Tēlniecības jūsu hamstrings un kvadracikli.

Samazinot celulīta un iegūt gludu ādu.

Meklē un sajūtas stiprāka un montieris.

Specifikācija:

Materiāls: poliestera šķiedras

Iepakojuma Saraksts:

2* Potītes Siksna

Darījuma ir drošs, pircēji un pārdevēji, mēs iesakām jums izvēlēties Darījumu,un tā atbalsta kredītkaršu,Naudas, moneybookers, Visa, Master card, Western union u.c.Maksājumu jāpabeidz 7 dienu laikā, ja ir kādas problēmas, lūdzu ziņa mani.

Mēs tikai kuģis, lai apstiprinātu adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms iegādes.

Visi pasūtījumi tiks izvesti ietvaros 1-4 darba dienu laikā, pēc maksājuma apstiprināšanas.

Sūtījums ar China Post Air Mail par preču zem 2kg.Parasti tas prasīs 25-45 darba dienu laikā(dažās valstīs var būt daudz ilgāk).

Ja jums ir nepieciešama prece, steidzami, lūdzu, sazinieties ar mums un maksāt par DHL/Fedex/Aramex utt.

1. Mums solīja 60 dienas ierodas, lai lielākā daļa valstu un 90 dienas uz Brazīliju, lūdzu, neatveriet strīdu, līdz pircēja aizsardzību beidzas, ja jums nav saņemt savu pasūtījumu.

2. Visas kvalitātes problēmas, lūdzu, vispirms sazināties ar mums, pirms atvērt strīdu, mēs sniegs jums labākos risinājumus.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti