Tagi: led dmx, vadītāja led cree 100w, diodo led cree, led cree chip 30w, 100w cob led, super enerģijas lāpu, cree led, faroles led automovil, dmx led par, komplekts apgādnieka.

€15.89 €19.87
  • Pieejams
  • w161439


  • Spriegums: 12 V
  • Zīmola Nosaukums: Yadasatuna

2gab H7 Led Spuldzes lieljaudas Seulā Chipset 100W par Miglas Gaismas vai Dienas Gaitas Lukturi DRL 6000k Xenon Balti Iepakojums 2 Produkta apraksts Lielums: H7

Specifikācijas:

Pamatnes Tips: Standarta H7

LED Tips: CREE XBD 2828 Mikroshēmas SMD (20 Led daudzums)

LED Krāsa: Balta

LED dzīves ilgums: 60,000 stundas

Darbības Spriegums: 12-24V

Lm: 1800 Lums

Krāsu Temperatūra: 8000K

Izmērs: 60mm*18mm

Staru Leņķis: 360 grādu

Tips: LED Spuldzes Nomaiņa

Saderīgs Saraksts: H7

Pieteikums: Kopīgu izmantošanu Pagrieziena Signāls, Bremzes, Autostāvvieta, Asti, dienas gaitas lukturi un Miglas Gaismām, Automašīnas, Kravas automašīnas, APVIDUS, Mikroautobusu, Motociklu, Motorolleru, Piekabes, RV, Laivas, Jūras, ect.

Jaunas ielidošanas!Zemāk ir reālas fotogrāfijas, ko Pircēji

1.Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs klients un patīkamu iepirkšanos ar mums. 2.Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes, un mēs darīsim tāpat. 3.Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkurā veidā, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.

Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas. 4.Nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms un pēc pirkuma, mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.

1.Mēs piedāvājam 12 mēnešu Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.Mums Nav Salabot Vai Nomainīt Preces Ar AnExpired Garantija. 3.Pircējs sedz piegādes maksa atgriezties jebkurā situācijā, izņemot mūsu defekti.Mums nebūs atbildīgs par pircēja zaudējumiem un zaudējumu pēc pasūtījuma summa, ko pircējs faktiski samaksājis mums

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Visi postenis Nāk ar Pamata 3 Mēnešiem Pārdevējiem Garantijas,ja preci ar defektiem 3 mēneši,Mēs piedāvājam nomaiņa withour papildus Lādētājs(ieskaitot shipping maksu), Pēc tam, kad mēs Saņemam nekvalitatīvu preci.

Ja postenis Bojātu pēc 3 Mēneša,Pircēji joprojām varat to sūtīt atpakaļ,Mēs sazināsimies ar piegādātājiem vai Fabrika Garantija.

Pircējiem, Iespējams, Vajadzēs maksāt Kuģniecības maksa nosūtīt aizstāj preci.

Ja postenis DOA(Dead Ierašanās),Pircēji Var atgriezt 14 Dienu laikā,Mēs to Aizstāt ar Jaunu posteni pēc tam, kad mēs saņemam DOA postenis.Lūdzu, Sazinieties ar mums, Pirms jūs nosūtīt preci atpakaļ.

Visu preci var atgriezt apmaiņas tikai.Pircējam ir uzliekot visu atpakaļ nosūtīšanas tostarp DOA vai bojātu atgriešanās.

1.Piegādes Laiks tiek minēts kā zemāk:

Valsts

Apm.Piegādes laiks

Amerikas Savienotās Valstis

8-15 darba dienu laikā

Apvienotā Karaliste / Austrālija

10-21 darba dienu laikā

Kanāda /Eiropa / Krievija

Parasti, 14-21 darba dienu laikā, bet dažkārt ilgst līdz pat 30 dienām, pateicoties Pasūtījuma Pārbaudi.

Āfrika / Tuvie Austrumi

Parasti, 14-21 darba dienu laikā, bet dažkārt ilgst līdz pat 30 dienām, pateicoties Pasūtījuma Pārbaudi.

Brazīlija / Dienvidamerika

Parasti, 14-28 darba dienu laikā, bet dažkārt ilgst līdz pat 45 dienām, pateicoties Pasūtījuma Pārbaudi.

2. Mēs kuģis to ietvaros 1 vai 2 dienas pēc maksājuma veikšanas pārbaudīt .

3. Mēs nepiegādājam uz PO.LODZIŅĀ , Lūdzu, atstājiet mums derīgu Adresi, & Pasta Kodu.Adresi, mēs nosūtīt objektu, ir iegūta no informācijas.Pircējam ir jāpārliecinās, ka piegādes adrese ir nekļūdīgs.

4. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums nav saņemt savu preci,mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu.

Produkta apraksts Lielums: 9006/HB6

Specifikācijas:

Pamatnes Tips: Standarta 9006/HB4

LED Tips: Cree Mikroshēmas(16 Led daudzums)

LED Krāsa: Ksenona Balts

Jauda: 80W

Darbības Spriegums: 12V

Lm: 900 Lums

Izmērs: 62mm(2.43")*18mm(0.71")

LED dzīves ilgums: 60,000 stundas

Krāsu Temperatūra: 6000K

Staru Leņķis: 360 grādu

Tips: LED Spuldzes Nomaiņa

Saderīgs Saraksts: 9006/HB4

Pieteikums: Kopīgu izmantošanu Pagrieziena Signāls, Bremzes, Autostāvvieta, Asti, dienas gaitas lukturi un Miglas Gaismām, Automašīnas, Kravas automašīnas, APVIDUS, Mikroautobusu, Motociklu, Motorolleru, Piekabes, RV, Laivas, Jūras, ect.

Funkcijas:

*Izgatavota ar augstas kvalitātes Cree Mikroshēmas, var izturēt kratīšanas un vibrācijas.

*360 grādu skata leņķis, novērš karstajiem punktiem.

*16 x lieljaudas Cree Mikroshēmas Led Spuldzes ir daudz gaišāks nekā oriģināls, miglas gaismas vai dienas gaitas lukturi, un mazas enerģijas patēriņu.

*9006 bāzes torņa tipa lampas.

*Var aizvietot lielākā daļa Auto Gaismas LED Spuldze ar Standarta 9006 Bāzes.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti