Tagi: dubultā xp600 printhead, xp600, printeri šķīdinātāju, izpūtēju xp600, 12v saules panelis, komplekts xp600, leisai, printera xuli, kabeļi xp600 komplekts, Šķīdinātāju.

€20.28 €20.69
  • Pieejams
  • w16084


  • Piemērota Tipa: Senyang valde
  • Printera tips: šķīdinātājs/eco solvent printeri
  • Modeļa Numurs: Stepper Motor
  • Zīmola Nosaukums: JUCAILI

Jucaili printeri stepper motors ar vadītāja HYQD60-4200 par xp600 galvu Allwin Xuli Eco solvent printeri papīra barošanas mehānisko

Tērps xp600 printhead

Piezīme:

1.Visi attēli tiek uzņemti ar actural parauga.

2.Ja jūs nevarat atrast printera rezerves daļas jūs vēlaties, mūsu veikalā,lūdzu, sazinieties ar mums vai atstāj ziņu pie mums,mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

3.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums,mēs atbildēsim, cik drīz vien iespējams,paldies!

Iepakošanas detaļas :

Iekšējais Iepakojums : Caurspīdīgas plastmasas maisiņā

Outter pakete : Drošības pildīta ar karikatūra kaste

Kuģniecības izmaksas svārstās atkarībā no valsts, lūdzu, sazinieties ar mums īpašu kuģniecības izmaksas.

Sūtījumu:

1. Pēc tam, kad jūs maksājat, pasūtījums tiks nosūtīta 24 stundu laikā.

2. Pirms pirkšanas, pārliecinieties, vai izstrādājuma modelis ir tas, ko vēlaties, ja jums ir kādi jautājumi par produktu, kas laipni lūdzam jautāt.

3. Lūdzu, lūdzu pārbaudiet kuģniecības veidā, pirms jūs veicat pasūtījumu, mēģināt iegūt labāku sūtījumam, kā jums patīk.

4. Ja jums ir nepieciešams, ātra piegāde, DHL , EMS un citas metodes, kas nav bezmaksas, bet var baudīt ļoti labu atlaidi.Sazinieties ar mums, pirms jūs piedāvājumus, ja jūs vēlaties saņemt ātra piegāde.



Forsjh04
2021-01-14
5/5
Good

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti