Tagi: sānslīdi kaklasaite, kārtojumu viktorijas kaklarota, sānslīdi kaklasaite gudrs bat, kleita gothic lolita, gudrs lieta, dekors sirds, kleitu lolita, gothic lolita, sānslīdi kaklasaite necklac, chocker necklac.

€6.94 €8.16
  • Pieejams
  • w159380


  • Zīmola Nosaukums: Boscavan
  • Formas\raksts: KĀRTA
  • Vienuma Tips: Kaklarotas
  • Ķēdes Tips: Čūska Ķēdes
  • Kulons Izmērs: 3.5*3.CM
  • Metālu Tips: cinka Sakausējums
  • Stils: Romantisks
  • Garums: 30-39CM
  • Kaklarota Tips: Ķēdes, Kaklarotas
  • Modeļa Numurs: 33NNT6
  • Sods vai Modes: Modes
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Materiāls: Ādas
  • Dzimums: SIEVIETES

Sexy Harajuku Punk Gothic 100% Roku darbs Lage] Sirds Mežģīnēm līdz Tie Volāns Apkakles Cosplay Loku Bowknot sānslīdi kaklasaite Kaklarota

Motīvs :

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Roku darbs ar Aprūpe

Daudzums: 1

Stils: Moderns.Gadījuma& Punk

Krāsa: Melna / //Balta/Rozā

Materiāls: Mežģīnes.

Piezīme: Tas ir par 1 gab sānslīdi kaklasaite.Viss Roku darbs, ar labu amatu.visi Stilīgs Jāstrādā, lai jums!

Iepakojuma Saturs:

1PC sānslīdi kaklasaite (Ne PĀRIS.bez mazumtirdzniecības iepakojumā )

Mūsu Skaisto Pircējam Parādīt

Mēs Kuģis Pasaulē, izņemot Ķīnu, Luksemburga, nīderlande, Nigērija, Hong Kong, un mums nav kuģis APO/FPO.

Pasūtījumi apstrādāti 24-48 stundas maksājumu pārbaudes.

Pirms pirkšanas, Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza.Vai ne, lūdzu, izlabojiet to pirms maksājuma veikšanas.

Mums ir ļoti žēl, mēs neatbalstām apvienot pastmarkas.

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 7. Piegādes Laiks

Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.ogredogs.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē .

12 mēneši Ražotāja Garantija .Iegādāties ar pārliecību!

Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs rec eive savu posteni, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 30 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ uz asv garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums jūsu PASŪTĪJUMA ID.

Atpakaļ nosūtīšanas maksā Pircējs.

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem.

Visi e-pasti tiks atbildēts Vienas darba dienas laikā .Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc konkursa un uzvarētāju izsoles!



Builders Holding
2020-10-13
5/5
little bigger than i thought it would be but i still love it! very well made, and ties in the back so no matter how big/small your neck it will fit. it’s also very stretchy so it’s very very comfy! definitely recommend
Ladislavhasilla
2020-09-11
5/5
Amazing!!
Erdaulet69
2020-08-19
5/5
Absolutely gorgeous!
Waffleorrofl
2020-10-23
5/5
Very fast service and shipping! Fits any size, you can wear it tight or loose or even as a garter if you switch out the tying ribbons. As shown in the photos, the metal heart is very slightly asymmetrical.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti