Tagi: bungas sander komplekts, belt sander smilšpapīru, gaisa belt sander, sander, jostas dzirnaviņas sander, sazinieties ar riteni, jostas dzirnaviņas, 3000 grants, belt sander, 10000 smiltis akmens.

€11.41 €16.30
  • Pieejams
  • w159306


  • Veids: Slīpēšanas Papīrs
  • Zīmola Nosaukums: CONQROC
  • Modeļa Numurs: SP
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde

20 x 520mm 3/4" x 20-1/2" - Slīpēšana Jostas Cirkonija Blue Belt Sander

- Abrazīvais Materiāls: Cirkonija Dioksīds - Izmēri: 20 x 520mm (3/4" x 20-1/2") - Pack Gadījumā: 10 Gabali

Smiltis

- Rupjie: 40#, 60#, 80# - Vidēji: 120#

Buying Guide

Smiltis 40~80 ir laba materiāla noņemšanai un labi darbojas ar strāvas sanders.Programmas ietver: - Atceļot apdari, piemēram, krāsu un laku - Novēršot rūsēšanu par metālu vai trūkumus koka - Nolīdzināšana un veidošanā, koka Smiltis, 100~150 veikt arī ar abām rokām, slīpēšana un spēku, slīpēšana, sagatavošana tukša virsmas apdari.Šis diapazons ir labs: - Izlīdzināšanas darbs gabalu - Novērst skrambas - Galīgo sagatavošanu apdares Grants 180~320 darbu, apdares.Rokas ar smiltīm ir labs, lai šie pieteikumi: - Noņemot izvirzīja woodgrain šķiedras - Scuffing starp apdare segas Grants 320~2000, ko izmanto, lai sasniegtu citu līmeni, gludi visu veidu materiāliem.

Iepakojums

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Shipping Noteikumi: 1) Priekšmetus, kas tiks nosūtīts 1~3 darba dienu laikā.Pievērsiet uzmanību, lūdzu, mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par iespējamo muitas kavēšanās vai nodokļa. 2) Lūdzu, pasakiet man, jūsu pašreizējo adresi, pēc jūsu maksājumu robežās no 1 līdz 2 dienu laikā; pretējā gadījumā, mēs nosūtīt savu posteni, balstoties uz jūsu Darījuma adresi, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs. 3) Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Parasti tas aizņem 20~50 darba dienas pirms ierašanās pa Pastu reģistrēto Gaisa Pastu, un aizņem 3~10 darba dienu laikā ar kurjeru. 4) Lielākā daļa izsekošanas numuru, jūs varat izsekot to www.17track.net. 5) Dažkārt tas ir ilgāk, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci 30 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad es varu palīdzēt jums izsekot.Atgriež & Kompensācijas: 1) Kad jūs saņemat produktu, kas bija nopircis un samaksājis par mūsu veikalu, un jūs atradīsiet, tas nav, kā aprakstīts vai ir sliktas kvalitātes, jūs varat sazinieties ar mums, lai atrisinātu šīs problēmas. 2) Jūs varat iesniegt kompensācijas pieprasījumus līdz 15 dienu laikā pēc pasūtījums ir pabeigta, uzsākot strīdu pasūtījuma detaļas lapā. 3) Ja jūs piekritāt ar mums, lai saņemtu savu preci, lūdzu, sazinieties ar mums uz piegādes informācija. 4) paziņojumu, kas tiks nosūtīts uz jums, kad jūsu atpakaļ preci ir saņēmis un vēl, kad jūsu atmaksas/exchange ir apstrādāti.Atsauksmes: 1) Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, paldies jums tik daudz! 2) Mēs vienmēr piedāvājam vislabāko pakalpojumu jums.Sazinieties ar Mums: 1) Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums! 2) Mēs cenšamies atbildēt pēc iespējas ātrāk.bet, lūdzu, ļauj aiztures reakcijas, kas nav darba laiks.mēs būsim priecīgi atbildēt uz jebkuru jautājumu, jums, iespējams, ir tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti