Tagi: metāla stiprinājums gopro, dslr vadītājs mount, darbības cam josta, as100v, kamera gopro, Velo Stiprinājums Gopro, action camera osmo, kamera mirroless, līdzenas virsmas mount, par gopro, gopro hero9.

€13.24 €16.55
  • Pieejams
  • w158020


  • Saderīgs Action Camera Brand: gopro
  • Modeļa Numurs: PU519B
  • Veids: Metāla Aizsardzības Gadījumā, Būris
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Alumīnija
  • Piemērots: Par GoPro HERO9 Melns Aksesuāri
  • Zīmola Nosaukums: PULUZ
  • Fecture: par GoPro HERO9 Melns

1. Šis produkts ir piemērots GoPro HERO9 Melna kamera, un tas var aizvietot oriģinālo plastmasas aizsardzības rāmis.

2. Izstrādājuma materiāls ir veidots ar CNC, kas ir jauna veida augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma materiāla.Tas ir bez skrambām, nav smilšu plankumi, izsmalcinātu meistarība un labu sniegumu.

3. Anodic oksidācijas procesu padara produkts ir videi draudzīgs, nodiluma izturīgs, anti-korozijas, anti-static, nav viegli absorbē putekļus, viegli sakopt un citi augstas kvalitātes kvalitāte.

4. Pievienot top karstā boot galvas, kas var savienot ar papildu gaismas lukturi, mikrofons un citi papildu šaušana piederumi.

5. Vāciņu ekstrūzijas dizains padara uzstādīšanu vēl ērti un ātri.

6. Liela atvēršanas dizains pusē uzlādes ostas un tekni var izmantot gan sānu rāmis un uzlāde.

7. Universāls adapteris dizaina apakšā atvieglo savieno vairāk sporta kameru piederumi, piemēram, self-timer stabi, statīvi, mugursoma klipus, piesūcekņi, utt., var ierakstīt katru mirkli jūsu dzīvē.

8. Piezīme: Tikai ietver kadru gadījumā ar sprādzi pamata mount & skrūvi, kas nav iekļauts kameras.

Iepakojuma saraksts: 1 * Aizsardzības rāmis 1 * Adapteris bāze 1 * Skrūvju 1 * Skrūvgriezis 1 * Objektīva vāciņš Vispārējā Savietojama ar Gopro: HERO9 Melns

1. Mēs kuģis uz www.ogredogs.lv " adresi tikai.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese www.ogredogs.lv kontā ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat. 2. Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus, bezmaksas piegāde var būt tikai izsekot Ķīnā, bet nav detalizēti sekošanas informāciju jūsu valstī.Ja jūs vēlaties reģistrēts nosūtīšanas metodi, lūdzu, izvēlieties China Post Air Mail vai www.ogredogs.lv Standarta Kuģniecības kas maksā ap $2. 3. Parasti, mēs nosūtīt rīkojumu, lai jums 3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājumu ir apstiprinājusi www.ogredogs.lv. 4. Ja jūs neesat saņēmis savu pasūtījumu, izmantojot piegādes laiku vai ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums atbildēsim vienas darba dienas laikā. 5. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Šīs maksas nav iekļautas preces cenas un piegādes izmaksas.

12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

1. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums un visiem pircējiem.Lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu. 2. Mēs vienmēr piedāvājam augstas kvalitātes produktus par konkurētspējīgu cenu, un sniegt labu pakalpojumu, lai jūs. 3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu un ļauj jums ir laimīgs iepirkšanās pieredzi šeit.Paldies!



Mazhar Hj
2020-11-02
5/5
good

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti