Tagi: mrosaa tualetes papīra turētājs, tolet papīra turētājs, tualetes papīra turētājs zemapmetuma melns, tualetes papir turētājs, portatīvās tualetes papīra kastē, turētājs tualetes papīra, melnu tualetes pods, lodziņā bumbas, wc toilett papīra turētājs, virtuves ruļļu turētājs pastāvīgā.

€8.17 €10.34
  • Pieejams
  • w157859


  • krāsa: Melns / Balts / Rozā / Zaļā (Nav Obligāts)
  • Materiāls: PP
  • Modeļa Numurs: audu kaste
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Diametrs: 17cm / 6.69 collu(Apm.)

Apaļā Atdzist Bumbu Formas Audu Lodziņā Tualetes Papīrs Podu Turētājs, Melns/balts

Apraksts:

Tas ir stilīgi bumbu formas audu kastē.Izgatavots no augstas kvalitātes PP materiāla, izturīgs un izturīgs.

Visi apdari, nav toksisks, drošu un Videi draudzīgu.Spilgtas krāsas un atdzesē bumbu formas dizains padara to par lielisku dekoru, lai jūs dzīvojamā istabā. 4 krāsas variants), melns / balts / rozā / zaļš, vienkārši izvēlēties vienu jums patīk.Nāc un saņemt vienu, un jūs gonna love it!!!

Iezīmes: Izgatavots no augstas kvalitātes PP materiāla, izturīgs un izturīgs.Visi apdari, nav toksisks, drošu un Videi draudzīgu.Spilgtas krāsas un atdzesē bumbu formas dizains padara to par lielisku dekoru, lai jūs dzīvojamā istabā. 2 krāsas variants), melns / balts , vienkārši izvēlēties vienu jums patīk.Liels tvertnes uzglabāšanas salveti vai tualetes papīru.

Specifikācija:

Materiāls:PP

Krāsa: Melna / Balta / Rozā / Zaļā (Nav Obligāts)

Diametrs: 17cm / 6.69 collu(Apm.)

Paketē Iekļauts: 1 x Audu box 1 x Plastmasas cauruļu Paziņojums: Lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.Lūdzu, saprotiet, ka krāsas var pastāvēt hromatiskās aberācijas, kā dažādas izvietošanas bildes.Iepakojuma saraksts

Paketē Iekļauts:

1 x Audu kaste

1 x Plastmasas caurule



Menshanova
2020-12-28
1/5
I didn’t get the item. So disappointed.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti