Tagi: transportlīdzekļa kamera 8206, baltā marmora vēstuli, unicorn krekli, t-veida, noskatījos sporta pasaule, vinila varavīksnes līnijas, suflex zvejas līniju, toyotas vainagu automašīnas, sieviešu krekli nakts, sieviešu krekli pecos.

€5.89 €7.85
  • Pieejams
  • w15778


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Funkcijas: Nav Funkcijas
  • Veids: auto turētājs
  • Zīmola Nosaukums: DuDa
  • Modeļa Numurs: tālruņa turētāju automašīnas
  • Ir Runātājs: No
  • Saderīgu Zīmols: Universal
  • Lādētājs: No

Lai būtu drošāka vadītāja --- Tas ir labākais izgudrojums, turot telefonu auto!Tas skavu uz leju vents ļoti cieši, tas ir tvēriena stipruma, tas bija sākotnēji, kamēr jūs braucat saglabāt palikt vietā.Lai aizsargātu tālruni no bojājumiem saskrāpēts vai nokrist, un arī ļauj jums ņemt to viegli, kad brauc.Vienkārša Montāža --- Vienkāršs risinājums un tālruņa tur perfekti.Nav nepieciešami instrumenti, ļoti viegli uzstādīt un ļoti ciets.Neatkarīgi, jūs varat ievietot tālruni vertikālā vai horizontālā stāvoklī, bez jebkādām tehniska problēma.Regulējams Skata Leņķis --- tālruņa turētājs nav bloķēt ostu vai pogas uz jūsu tālruni.Universālā 360 teleskopiskie rotējošo regulējams turētājs spēj attēlot sava tālruņa praktiski jebkura leņķa vai orientāciju.Plaša Saderība --- Pagājis plaša spektra testos, kas der lielākajai daļai mobilo telefonu, iPhone 7 7 Plus iPhone 6s Plus, 6s, 5s, 5c, Samsung Galaxy S6, Motorola, Blackberry, HTC, LG, Nexus, Nokia, GPS Ierīces.Izturīga, no šūpuļa mazāk un pievilcīga ierīce turēšanas sistēmas.piemērots platums lielumu no 1,9 collu ar 3,7 collu viedtālrunis vai elektroniskas ierīces.Uzticamu Mūža Garantija --- Kā zīmolu pārdevējs, mēs apsolām, mūža garantija par katru pirkumu.Ja jums ir jautājumi par preci, pls, nevilcinieties sazināties ar mums .Mēs jums atbildi jums asap un nodrošinātu jums ir apmierināti risinājumu.

LABĀKAIS TĀLRUŅA TURĒTĀJU AUTOMAŠĪNAS VENTILĀCIJAS

1. Nē Rudenī Offing --- tālruņa turētājs automašīnai, kas ļauj tālruni droša ir ļoti maza nospiedumu uz mobilo telefonu turētājs ļaudīm, ļoti ērta un izturīga braukšanas laikā.

2. Nekad Bloķēt Acu Skatiena --- tālruņa turētājs pieņem viegli, auto ventilācijas iekārtas, tas nav bloķēt jebkuru acīs, lai nodrošinātu drošu braukšanu.Tas var palīdzēt milzīgs ērtības zvanus Brīvroku režīmā.

3. Regulējams Extension Arm Dizaina --- Automašīnas tālruni mount turētājs piemērots platums lielumu no 1,9 collu ar 3,7 collu smart tālruni vai elektroniskas ierīces.

4. Auto Telefona turētājs ar Vienas Rokas Ātrās palaišanas Taustiņš --- Nospiediet ātrās atbloķēšanas pogu uz muguras vienību, lai paplašinātu rokas automātiski un izspiest rokas kopā, lai pastiprinātu to uz ierīci.Nospiediet uz rokām uz abām pusēm, lai cīnītos mobilo tālruni vēlreiz, vienkāršas darbības, ietaupīt laiku un enerģiju.

5. Mūzikas un Maksas Gan Pieejama --- Kustamo Aizsardzības kolonnu var darīt jebkurš mobilais ir maksas pieslēgvietas, kā arī austiņu portu pieejams, ja braukšanas.Varat veikt tālruņa zvanu, izmantojot austiņas vai klausīties savu mīlestību mūziku.Vienlaicīgi, jūs varat uzlādēt savu tālruni bez, ņemot Tālruni pie auto turētājs.Tas varētu palīdzēt jūsu braukšanas vairāk relaksējoša un interesanti.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti