Tagi: pt1000 pta, pt100 sensors, zonde pt1000, pta, pt100 temperatūras devējs, ķermeņa bruņas, pt100 pta, 3 vadu pt100, pt1000, 4 20ma temperatūras raidītājs.

€16.72
  • Pieejams
  • w157027


  • Materiāls: 304 nerūsējošā tērauda
  • Modeļa Numurs: WZP-236
  • Pieteikums: Rūpniecības
  • Preces nosaukums: PT100 Bruņu Temperatūras Sensors
  • Zīmola Nosaukums: CALTSensoR

Uzticamu PT100 Bruņu Temperatūras Sensori, PT 100 Sensora Zondi Raidītājs Bruņu Platīna Termiskā Pretestība Vislabākās Kvalitātes

Lūdzu, ņemiet vērā: iespējas piešķirt piekrišanu klusējot, lai skrūve 4 bar diamter 6mm.Cauruļu diametru un izmēri ir pielāgojamas.

Savienojumu kārba ir alumīnija sakausējuma materiāla, un zondes 304 nerūsējošā tērauda.

Funkcijas:

Vācija importa čipiem, ātri reaģēt.

Ar augstas kvalitātes balta porcelāna, augstu temperatūru un augstu biežumu pret traucējumiem,

Ilgs kalpošanas laiks.

Precīza, stabila un uzticama.

Platīna pretestības sensors ir labs ilgtermiņa stabilitāti.Tipisks eksperimentālos datus: pie 400 °C, tas ilgst 300 stundu, un maksimālā temperatūra drift 0 °C temperatūrā ir 0.02 °C.

Self-siltuma un pārbaudes strāva platīna pretestības

Testa pašreizējo parasto produkti: Pt100 ir 1mA, Pt1000 ir 0,5 mA, un pārbaudes strāva nedrīkst pārsniegt atļauto vērtību praktisku pielietojumu, piemēram, kad testa strāva 1mA, temperatūra ceļas līdz 0,05 °C. Ja pārbaudes strāva ir 5 mA, temperatūra ceļas līdz 2,2 °C, un self-apkures temperatūras paaugstināšanās dati arī ir lieliskas attiecības ar produkta struktūru, piemēram, diametrs aizsardzības caurule tips iekšējā piepildījuma, un pārbaudes nosacījumiem.

Nerūsējošā tērauda aizsardzības caurule

Funkcija nerūsējošā tērauda aizsardzības caurules ir aizsargāt temperatūras sensoru jutīgie elementi no tieša kontakta ar plašsaziņas līdzekļiem, lai novērstu vai samazinātu kaitīgās mediju eroziju, mazgāšanas un starojums, liesmas un gaisa plūsmu, kā arī no mehāniskiem bojājumiem.Tas ir arī noteikta loma stiprināšanas un atbalsta sensoru, temperatūras sensoru jutīgie elementi.

Teflona aizsardzību pret koroziju struktūra

Teflon materiālu ir lielisks fizisko un ķīmisko stabilitāti, un to var izmantot gandrīz jebkura veida koncentrēts, koncentrācijas skābes, sārmi, sāļi, spēcīgs oksidants, un organisko šķīdumu.Darba

temperatūras diapazons-no 200 līdz 250 °C temperatūrā, ar novecošanās izturība, radiācijas izturību, mazu berzes koeficientu, kas nav viegli uzliesmojošas un nav viskozs, šobrīd ir atzīta par vienu no visvairāk koroziju izturīgiem materiāliem.

Reakcijas laiks

Kad temperatūra solis izmaiņām, laiku, kas nepieciešams, lai produkcijas izmaiņas temperatūras sensoru līdz 50 % diapazona izmaiņas sauc termiskās reakcijas laiks, kas ir izteikta tau 0.5. Faktori, kas ietekmē tau 0.5 ir saistīti ar aizsargājošu cauruļu materiāls, diametrs, sienas biezums, un ir arī, kas saistīti ar strukturālo formu, uzstādīšanas metode, izvietojuma dziļumu, un plūsmas ātrumu un veidu, vidēja mēra.

UZŅĒMUMA PROFILS

Šanhajas QiYi Elektriskās Un Mehāniskās Iekārtas Co, Ltd ir tehnoloģija, rūpniecības uzņēmumu, integrējot R & D, ražošanu, aģentūras un pārdošanu.Mūsu kompānija koncentrējas uz rotācijas enkoderi, pārvietošanās sensori un tuvuma sensora ar CALT zīmolu.Mums ir daudzu gadu pieredze, kas piegādā rotācijas enkoderi un sensori, kas plaši izmanto CNC mašīna, tērauda velmēšanas iekārtas, lineārie guide sistēmas, hidrauliskās sistēmas, pacelšanas mehānismi, turbīnu un vairākas citas nozares.Atrodas Šanhajā, mēs baudīt ērto gaisa, ūdens un sauszemes transportu.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti