Tagi: ktm krekls, mtb dh, salona led, motokrosa mx, vīriešu velo jersey rudens, cycl jersey, mtb velosipēds, mx, enduro jersey mtb, džersija mx.

€8.82 €10.76
  • Pieejams
  • w156600


  • Materiāls: ZĪDA
  • Vienuma Tips: Svīteri
  • Rāvējslēdzēja Garums: Nē Rāvējslēdzēju
  • Sporta Veids: Riteņbraukšana
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Sezona: Rudens
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Dzimums: Unisex
  • Auduma Veids: JERSEY
  • Modeļa Numurs: motokrosa
  • Zīmola Nosaukums: borntoride
  • Iezīme: Pretvēja

Džersija: 100% Poliestera bikses: 80% Poliesteris & 20% likra COOLMAX: quick-dry funkcija un liek jums justies ērtāk Funkcija: Ātra žāvēšana 1. Ļoti Elpojošs un superior wicking veiktspējas auduma riteņbraukšana rīku galu galā, kas tur jūs sausu un vēsu.Pat tu esi nosvīdis, uz Jersey nekad jāievēro, lai jūsu ādu. 2.palīdzēt spēlētājiem pat nelabvēlīgākajos apstākļos var uzturēt komfortablu temperatūru un mitrumu, un gāzizlādes sviedri; kas, mūsuprāt, būs arī palīdzēt, lai sasniegtu savu labāko sniegumu.IZMĒRU TABULA

Mēs pieņemam Samaisa, Lai/lielāko Pasūtījumu...Tas ir mūsu prieks, lai veidotu ilgtermiņa biznesa attiecības ar jums.Mēs esam uzņēmums, kas atrodas Ķīnā, un mēs esam spēcīga komanda, lai atbalstītu darījumu, un mēģināt padarīt vislabāko pakalpojumu, lai jūs, tikmēr mēs arī atbalstām OEM un Vairumtirdzniecības,Lai iegūtu plašāku informāciju,plz, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā!Pirkt Info: 1. Mūsu bildes ir Šaušana Natūrā. 2. Visas preces ir pilnīgi jaunas, Nelietotas. 3. ja ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinies ar mani online vai e-Pasts. 4. Laipni Paziņojums:ja jums nāk no Brazīlijas, Krievijas vai Itālijas,tā būs kavēšanās daudz vairāk laika, muitas un dažkārt jums var būt jāmaksā nodoklis. 5. Lūdzu, apstipriniet darījumu, uzreiz pēc tam, kad jūs saņemat iepakojumā.Info--Bezmaksas Piegāde 1. Kuģniecības laiks: 15-30 darba dienas bezmaksas piegāde pa Pastu pēc 7 - 15 darba dienas ar Express shipping (Tostarp DHL,UPS,EMS....) 2. Lūdzu, ņemiet vērā, mēs varam kuģis sūtījumu ar EMS vai cits piemērots nosūtīšanas metodi( DHL,UPS......) tā vietā, Ķīna Post, Ja kopējā svara, un pakas ir vairāk kā 2KG, jo Weght Ierobežojumu ar China post 3. Mēs ceram, ka, ierodoties jūsu postenis ir savlaicīgi, Bet tā kā tas ir starptautisks piegādes, kuģniecības laiks ir lielā mērā atkarīga no kurjerpasta kompānijām, un vietējās Muitas Nodokļi (ja piemērojams) un pilnīgi ārpus mūsu kontroles, kad norīkošanu.Būtu kādas problēmas, kas izriet no šī sūtījuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Kā mēs cenšamies nodrošināt savstarpēju un pozitīvas darījumi 4. Piegāde ietver arī pasta izdevumi, apstrāde. 5. izsekošanas skaits tiks sniegta tikai par Reģistrācijas Kuģniecības 6. Mēs kuģis 6 dienas nedēļā, izņemot sestdienas un svētku 7. Pakas parasti kuģis 1 līdz 3 darba dienas, un to var pārbaudīt tiešsaistē (neskaitot sestdienas un svētku dienas) pēc tam, kad saņemta samaksa.Reti preces un liela apjoma pasūtījumus var veikt mazliet ilgāk.Apmaksa: 1. Naudu moneybookers 2. Western Union Naudas Pārvedumu 3. Kredītkartes 4. Bankas Pārskaitījums 5. Citi Kompensācijas politiku: Ja esat saņēmis nepareizu, bojātas, vai postenis nav, kā aprakstīts, lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā apmaiņu vai atpakaļ.atpakaļ postenī, ir jābūt sākotnējā stāvoklī un ar visu oriģinālo iepakojumu,rokasgrāmatas un aksesuāri.mēs darīsim visu iespējamo, lai novērstu problēmas! .Atgriezenisko saiti, Mēs cenšamies darīt katru darījumu pozitīvu pieredzi un darīs visu iespējamo, lai novērstu jebkādas problēmas.Novērtēt savu vērtīgi komentāri un ieteikumi.Jūsu Pozitīvo atbildi ar 5 Zvaigznēm ir dvēsele un spēks par mums, izraisīt tas, ko mēs strādājam, ir jūsu apmierinātība un atļaujas pat aplausi.



Lesyavip Vrn
2020-10-14
5/5
ok
Taeyang 90
2020-11-20
5/5
Exelente sercicio

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti