Tagi: lādētājs turbo, droid lego, displejs motorola z2 spēlēt, magsaf, motorola repeater, motorola moto g gen gadījumā, lcd moto g8 spēlēt, samsung 6 s edg, zilā mošeja, gadījumā, motorola moto e6 spēlēt.

€3.51 €4.13
  • Pieejams
  • w155116


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderīgu Zīmols: motorola
  • aģents: Jackie Savienības
  • izcelsmes vieta: ShenZhen, Ķīna (Mainland)
  • Veids: Flip Case
  • VIP cena: VIP Loceklis
  • Status: Noliktavā
  • Piliens kuģniecība: Atbalsts
  • krāsa: Melna, Balta, Sarkana, Zila, Brūna, Rozā, Zaļa,Rozā
  • Funkcijas: Triecienizturīga + Izturīgs Pret Skrāpējumiem + Anti-Skid
  • Iezīme: Kartes Slots, Maks & Statīva Funkcija & Foto Rāmis
  • Zīmola Nosaukums: Salanheo
  • Dizains: Vienkāršā

Krievijas Draugs Pievērsiet Uzmanību, Lūdzu !!!

Lūdzu, aizpildiet saņēmēja pilns nosaukums kārtībā sakarā ar jauno politiku krievijas muitu

citādi jūs, iespējams, netiks saņemt pakete beidzot.

- Mums nav atbildīgs par neizdevušos piegādi, ko izraisa to, ka klientam nav jānodrošina

pietiekami daudz informācijas, veicot pasūtījumu.

Luksusa Ādas Maks Flip Stends Maisiņš PU Gadījumā Motorola Moto Maxx XT1225 / Droid Turbo XT1254 Aizsargātu Atpakaļ Maisā Ar Karti Iezīme: 1. 100% Pavisam jaunu seifa dizaina, ādas gadījumā. 2. Sintētiskās ādas maisījums, Precizitāte fit un vīlēm. 3. Cut outs atļaut piekļuvi kameras, ostu un senor. 4. Krokas ciet ar aizsargātās magnēts, lai aizsargātu jūsu ekrāna. 5. Aizsardzības atkal skrāpējumiem, pilieni, pirkstu nospiedumus, netīrumiem un netīrumi. 6. Mazgājamas un atkārtoti Sloti būtiski ID un Kredītkartes un Naudas ,ar foto rāmis .Lūdzu, attition: ja jūs gatavojas, lai izvēlētos "China Post Parasto Mazo Pakešu Plus ", lai piegāde gabalā , lai tad, kad mēs kuģis gabalu, lai jūs , tikai Ķīna var pārbaudīt sekošanas informāciju , ja sūtījums ir bijis no Ķīnas pēc , nav iespējams pārbaudīt sekošanas informāciju , bet, lūdzu, neuztraucieties , jūs varat saņemt savu sūtījumu .paldies

Vairāk vienumu, jūs varat, piemēram :

Mani dārgie draugi,Pirms pirkšanas, Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza.Vai ne, Lūdzu, izlabojiet to pirms maksājuma veikšanas.

Silts Paziņojumu:

Pievienot savu veikalu, lai savu veikalu sarakstu un kļūt par mūsu VIP ,

lai ge īpašas atlaides par jūsu otro pasūtījumu

Produkta Apraksts: Produkta Description100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes,Jaunā modes dizains, Ļoti jaunas, gudrs,un tautas.Aizsargā Virsmu Pret nodilšanu un Aptver Momentloterijas Zīmēm ,Putekļi , pirkstu Nospiedumi un Izciļņiem.Modes Dizains , Novērš Tālruni Nokrist.Gadījumā, ir Viegli ielikt un Izņemt.Aizsargā Virsmu Pret nodilšanu un Aptver Momentloterijas Zīmēm ,Putekļi , pirkstu Nospiedumi.J ust aizmugurējo vāciņu gadījumā tikai , tālrunis nav iekļauts

Iepirkšanās Ceļvedis:

Klientu serviss ir mūsu nr.1 prioritāte!

Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādas bažas par savu pirkumu, un mēs esam vairāk nekā priecīgi, lai risinātu savu bažām risinājumu.Kvalitātes produktus ar iespējami zemāko cenu.Pieredzējuši QC procedūru.Klientu Serviss ir mūsu nr.1 prioritāte.

Shippment

VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.Pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasta piegādi Laiks:

Garantijas un Atgriešanās Politiku: Visi produkti ir pārbaudīti un testēti pirms piegādes.Visas preces ir jāatgriež to sākotnējā stāvoklī, lai varētu pretendēt uz kompensāciju vai maiņas preces.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti priekšmeti cenu.Tie ir pircēja atbildība.

Atsauksmes: Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem

Sazinieties ar mums, Pircējiem, ir laipni aicināti sazināties ar mums pa e-pastu vai Trademanager ja jums ir kādi jautājumi vai ierosinājumi .Visas ziņas, vai arī e-pastu tiks atbildēja, 24 stundu{izslēdz brīvdienu & nogalē).Ja jums nav saņemt mūsu atbildi,lūdzu, lūdzu, nosūtīt uz e-pastu, un mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams .



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti