Tagi: asmens lāzera tabula, āra savienotājs, saules gaismas apdare, ūdensizturīgs vadu, casio luminator, atkārtoti ziplock, pasaku gaismas lāstekas, , liels, ūdensizturīgs piknika sega, paklājiņš, maska zobi, pudele mirdzumu.

€16.50 €23.91
  • Pieejams
  • w15379


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Motīvs:

【Enerģijas taupīšanas & Eco-friendly] aicina Izmantojot saules enerģiju, lai uzlādētu, saglabāt augstāku elektroenerģijas rēķinus.Dienas laikā, efektīvu saules panelis, kas pārvērš saules gaismu elektroenerģiju, kas saglabāti veidot atkārtoti uzlādējams akumulators.Iebūvētais akumulators ir liela jauda un to var izmantot par aptuveni 10 stundas naktī, pēc tam, kad pilnībā uzlādēts.

【Multi-lietojumu Scenāriju] aicina Augstas kvalitātes vara stieple ir diezgan elastīgs, viegli izliekts, nonāk visas formas, kas jums patīk.Šo stīgu gaismas ir lielisks dekoratīvs aksesuārs, lai izgaismotu iekštelpās, gan āra telpās.Jūs varat izmantot dārzā,pagalmā, terases, koki, aizkari, klāji, kāpnes, ceļš utt.Silta baltā gaisma, kas rada siltu atmosfēru.

【8 Režīmi un 2 Slēdži] aicina Tur ir divi slēdži, pogas ON/ OFF un Režīmu.Jūs varat izmantot taustiņu Mode, lai izvēlētos astoņus dažādus režīmus, izvēlēties apgaismojuma efektu vēlaties, un izveidot romantisku atmosfēru.Pasaku gaismas arī ar atmiņas funkciju, kad jūs to atvērtu nākamo reizi režīma displejs būs pēdējā reize, kad jūs izvēlējāties, jums nav nepieciešams, lai atjaunotu to.

【Ūdens un Karstuma izturīgs] aicina Ar IP55 ūdensizturīgs veiktspēju, var izturēt jebkuru laiks, kad lietot ārpus telpām.Nav jāuztraucas, lai izmantotu tos lietus.Siltuma izturīgs funkcija padara ilgu laiku izmantošanai nav pārkarst.

Specifikācija:

Vienuma Tips: Saules String Gaismas

Gaismas stīgu garums: 20M

Led Daudzums: 200 Led

Ūdensnecaurlaidīgs Līmenis: IP65

Materiāls: Plastmasa

Barošanas Avots: Saules Enerģija

Led Krāsa: Silti Balta, Balta, Daudzkrāsains

Saules Panelis: 2V 300mA

Iebūvēts NI-MH Baterija: AA Izmēra

Darba laiks: Vairāk nekā 8 Stundas

Uzlādes laiks: 6-8 Stundas

Iepakojums Saraksts:

1 x Saules String Gaismas

1 x Saules String Gaismas



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti