Tagi: p60 plazmas lāpu, ķiršu siksniņa, SG55, plazmas griezējs, pilota loka lāpu, aizdedzes loka plazmas griezējs, r15 vva, kohleāro, sagriež 40 plazmas, samsung galaxy a50 koreja.

€9.68
  • Pieejams
  • w15369


  • Modeļa Numurs: Citi
  • Materiāls: Citi

Specifictions:

Materiāls: Varš(Elektrodi, Padomi), Keramika(Vairogs, Kausi)

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Pakete Ietver:

6 x Vairoga Tases

6 x Elektrodiem

6 x Uzgaļi

Piemērots:

Plazmas Griezējs AG60/SG55

Izmērs:

-- --Tases

Dia.: 26mm

Augstums: 22.8 mm

Skrūves: M19x1mm

-- Padomiem --

Dia.: 15.5 mm

Augstums: 21mm

Skrūves: M14 x 1mm

Caurumu Dia.: 1.1 mm

-- Elektrodi --

Dia.: 7mm

Augstums: 27.5 mm

Skrūves: M6x1mm

Kuģniecības 1. Mēs parasti kuģis paketes Ķīnas ziņu gaisa pasts, lai lielākā daļa valstu vai ePacket uz ASV, kas ieradīsies ietvaros 15-60 darba dienu laikā pēc tam, kad ir iesūtīts.Bet, ja jūs pirkt vairāk nekā USD300.00 uz produktiem ,mēs nosūtīt DHL, vai EMS bezmaksas, kas ierodas 3-12days. 2. Mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa. 3. Mēs piegādāsim preces www.ogredogs.lv adrese, tāpēc lūdzu, apstipriniet savu adresi, pirms veikt pasūtījumu.Un sakarā ar politiku, krievijas pasts, klientiem no krievijas Federācijas, lūdzu, uzrakstiet savu vārdu un uzvārdu, lai jūs varētu saņemt pasūtījumu.

4.Dažkārt sakarā ar muitas vai laika problēma, tā tiks aizkavēts vairāk dienas līdz 35-58 dienas.Uz Brazīliju, tas būs lēnāks, dažkārt būs vairāk nekā 70 dienas.

Klientu serviss

1. Jebkādu izmeklēšanu, tiks atbildēja 24 stundu laikā

2. ODM/OEM pieejama un iepakojuma saskaņā ar jūsu dizainu

3. Mēs parasti piegādāt preces 7 dienu laikā pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu.Ja jums ir kādas problēmas, par pastu, lūdzu sazinieties ar mums asp.

4. Neatkarīgi no nelielas desparity starp materiālo objektu un fotogrāfijas, jo fotografēšanas gaismas un leņķi, ja jūs konstatējat, ka preces, kas nav saskaņā ar fotogrāfijām, kuras mums rāda un apraksta, vai jūs neesat apmierināts ar to, jūs varat atgriezties to sākotnējā stāvoklī 7 dienu laikā, tiklīdz jūs saņemat preci.Bet kuģniecības maksa ir jāmaksā pircējam.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti