Tagi: v caurules pastiprinātājs, el84 caurule, 6l6, qed, kt88 caurule, maza caurule preamp, el34, amplifi audio, kt88, auss vakuuma.

€12.36 €16.47
  • Pieejams
  • w153604


  • Zīmola Nosaukums: Amptata
  • Maksimālā Jauda Vienam Kanālam: NAV JAUDAS
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Pašu pastiprinātāju !Dažādu mēģenē !Dažādas balss !Mēģinot dažādas balss pa cauruli un adapteri.Needn nevarat mainīt caurules pastiprinātājam neko.Vienkārši pievienojiet cauruli un rozetes adapteri.Ražošanas Ievads Daudzums : Viens Augšā ir 807,5933. Apakšā ir EL34,KT88,6L6. Vara, ko izmanto, lai nodrošinātu lielisku vadāmību.Izcilu lodēšanas veikti katru adapteri.Pieņemt pielāgotas ražošanas,ja jums ir nepieciešams cita veida, lūdzu, sazinieties ar mani.Bakelīts kontaktligzdu un zelta adatas uz ilgu laiku,Grūts zelta adatas ar biezu zelta klājums. 100% politetrafluoretilēna(Teflona) un Sudraba Pārklājumu Stieples.Specialitāte:augsta temperatūras izturība.A: 807 vai 5933,QE06140 B: EL34 vai KT88,6L6,5881,6550,KT66 dizainu jūsu caurules pastiprinātājam ir B. Ja jūs vēlaties, lai mēģinātu A. Tikai nepieciešams, lai savienotu un adaptera ligzda kopā.Pēc tam izveidot savienojumu ar savu pastiprinātāju,sākt baudīt mūziku.Needn nevarat mainīt kaut ko par savu pastiprinātāju.Kuģniecības Politika 1.Mēs kuģis uz pasaules valstīs. 2.Lūdzu, pārliecinieties, vai no Kuģa Uz adresi ievades laikā izrakstīšanās, ir pareiza.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nevar piegādāt adresi. 3.Visus pasūtījumus parasti apstrādā, 24-72 stundas pēc tam, kad maksājumu pabeigta saņēmis.Pasūtījumi tiek piegādāti darba dienās tikai.Darba dienas ir no pirmdienas līdz piektdienai, izņemot federālās svētku ietvaros Amerikas savienotajās Valstīs.Atgriešanās Politiku, Šie posteņi ir Pavisam Jauna.Nekādu Atdevi pieprasījumus ir jāiesniedz 60 dienu laikā no pirkuma.Objektiem ir jābūt neatvērtā veidā un oriģinālajā iepakojumā.Pircējs ir atbildīgs atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.Tas neattiecas uz posteņiem, kas ieradās bojāts.Ja jūsu pasūtījuma ieradās bojāta, jums ir jāsazinās ar mums 24 stundu laikā no pasūtījuma saņemšanas.Mēs pieprasām, lai jūs sūtīt preci atpakaļ pie mums, kad mēs atmaksās kuģniecības izmaksas, un sūtīt jums rezerves vienība.Kompensācijas tiks veikti tikai pārbaudīt kredītkartes vai dota veikalā.Lai novērstu šīs problēmas, lūdzu, zvaniet mums, pirms pasūtīšanas, ja jums ir kādas neskaidrības.Lai gan tas ir ļoti reti, mēs paturam tiesības atcelt jebkuru pasūtījumu, kas var ietekmēt cenu noteikšanu kļūdas vai izmaiņas, piegāde kļūdām, vai jebkādiem neparedzētiem jautājumiem.Ar jums sazināsies gadījumā, ja jebkuru no šiem jautājumiem, kas rodas.Par mums Mums ir Ķīniešu uzņēmums, pārdevējiem.Laipni lūgti iegādāties.Mēs piedāvājam mūsu klientiem augstas kvalitātes produktus par zemām cenām.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Sazinieties ar mums, Mūsu Biroja darba laiks Ir : Sākt no 9:00.m.6:00 (GMT+8) no pirmdienas līdz sestdienai.Slēgts svētdienās un svētku dienās (Ķīna).Mēs atvainojamies par vēlu atbildi brīvdienu laikā un ar laika nobīdi.



Adz Wayne
2020-11-30
5/5
Delivery to Moscow. paid 11.11, received at mail 30.11. the quality is good. Turned on everything works fine. From the sound I got what I wanted. In the place EL34 put g 807. difference in the quality of sound Sky and Earth, did not even expect. I did not reconfigure anything just stupidly replaced it. Who is interested for the experiment I recommend. EL34 on Ali the cheapest pair of about 4 T rubles, yes you can and Telefunken buy for 20000 rubles. A G 807 on the secondary 250 rub new with storage.
Pesok Festival
2020-12-03
5/5
Ordered a second time for a friend, everything is fine.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti