Tagi: procesors testeris, ligzda testeris, bumbu komplekts, 2011. gada v3, lcd ligzda testeris, ddr3 ecc reg plexhd, cpu tester, cpu xeon e5 2670, pamatplates testeris, tl611.

€87.55 €92.16
  • Pieejams
  • w152521


  • Zīmola Nosaukums: szmicroera
  • Modeļa Numurs: LGA2011-V3

Laipni lūgti mūsu veikalā

vēlāk 2011-V3 spuldzes testeri 2011. gada trīs paaudzes lampas tester ar gaismas armatūra

2011. lampas testa instruments ir divu veidu pirmās paaudzes 2011. un 2011-V3 starpību, pirmās paaudzes 2011. gads ir sākot no 49 CPU, trešās paaudzes 2011-V3 ir 59 sākumā CPU, šis produkts ir trīs paaudzes

Ps:mums ir visu veidu krāsu riteni,ja tas, kas jums nepieciešams, ir nevis liecina par to,lūdzu, sazinieties ar mani diretclty.paldies.

Piegāde izteikt veids

1. Preces tiks nosūtītas AR izsekošanas kodu 1-7 biznesa darba dienu laikā.pēc apstiprināta maksājuma.

2. Preces var tikt nosūtīti pēc jūsu izvēles.Ja curiers vai pastu ar sekošanas numuru.Mēs sniedzējs jums ar atjaunināto kuģniecības izmaksas, kā uz savu pieprasījumu.Šādu piegādes laikam, par citu piegādes veidu.Pls sazinieties ar mums tieši, un mēs izmantosim jūsu vēlamā veidā.Mēs sadarbojamies ar vairāk express ekspeditors Ķīnā.Tātad mēs varam iegūt vairāk atlaidi kuģošanas ceļu.

Apmaksas nosacījumi:

1. TT

2. alipay

3. western union

Garantijas un atgriešanās politiku

1. mūsu produkts ir rūpīgi inspeated ar mums.Tāpēc mēs esam priecīgi piedāvāt mūsu pircēju apmierinātību.

2. Ja preces ir bojātas.pls informēja, 3 dienu laikā par piegādi.Pls sazinieties ar savu tirdzniecības pārstāvi, pirms atgriešanās produktus.Mēs vai nu rezerves vai kompensāciju pēc receupt bojāto objektu.Klients ir atbildīgs atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

3.Jūs varat atgriezt preci pie mums garantijas dienu, ja preces tika sadalīti .

4. Ja preces ir bojātas sakarā ar pārvadājumu procesu,mums nav atbildība,bet mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, lai saņemtu kompensāciju no transporta kompānijas .

5. Pēc tam, kad kļūst atpakaļ postenī, mēs atmaksāsim klientam vienības cena ( bez kuģniecības izmaksas uz un no )

Atsauksmes

Atsauksmes ir brokastis čempionu.Jūsu atsauksmes ir ļoti improtant mūsu biznesa attīstību, un gūt ieskatu par to, kā mēs varam darīt.Mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums pakalpojumu.Ja jums ir satsdfied ar saviem produktiem un pakalpojumiem.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti