Tagi: bļoda graudaugu, dolsot, bļodā un šķīvju komplekts, bibimbap, plate zupa, bļoda mīklas izstrādājumi, zupas bļodas, restorāns rīsu bļoda, korejas nacionālās akmens pot, bļodā ramen.

€18.17 €36.33
  • Pieejams
  • w152088


  • Tehnika: Pigmentēta
  • Sertifikācija: CE / ES
  • Dinnerware Tips: Ēdieni & Plāksnes
  • Modeļa Numurs: TFF996633
  • Zīmola Nosaukums: ShangSuRenPin
  • Modelis Tips: Cietie
  • Materiāls: Keramikas
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Nosaukums: SIBAOLU

Korejiešu Virtuve Dolsot Akmens Bļoda Māla Podiņā, lai Bibimbap Jjiage Premium Keramikas Ar Paplāti

Motīvs: 1.Super siltumizturīgas,tas var tieši silda līdz 500 pēc celsija 2.Vienmērīgi un ātri, apsildāmi,ekoloģiska un enerģiju taupošas. 3.Plaši un droši izmantot.Par stovetop,mikroviļņu un konvekcijas krāsnī. 4.Gluda un viegli mazgāt. 5.Ideāls, lai radītu sizzling bibimbaps un apkalpo sautējumi vai zupas karsts un garšīgi. 6.Profesionālā iepakojumā.Droši transportēt.Materiāls : karstumizturīgas Keramikas(Spodumene) / Augstas klases Plastmasas Paplātes Krāsa : Melna Izmērs : Modelis Max Dia Iekšējais Dia Dziļums Jaudu, Piemērots Tautām S 15.6 cm 14.6 cm 7.5 cm 0.9 L 1 M 16.8 cm 15.8 cm 7.5 cm 1.1 L 1-2 L 18.1 cm 17cm 7.7 cM 1.45 L 2-3 1x Māla Podiņā 1x Paplāte (Plastmasas) ( Nav vāku iekļauts! ) Kā padarīt korejas Bibimbap?Šeit ir Ātrs un vienkāršs Bibimbap Recepte!Ikviens var darīt to!Sastāvdaļas - 1 tase tvaicēti vidēja graudu rīsi - 2 tases jaukto izejvielu dārzeņi, piemēram, julienned burkānu, cukini, gurķi, redīsi, zaļie sīpolu un pupu asni - 1 tējkarote ar zemu nātrija sojas mērce (vairāk garšas, ja nepieciešams) - 2 tējkarotes cukura 3 lielas ķiploka, maltā (par 2 tējkarotes) - 1 tējkarote svaigi rīvēts ingvers - 1 t.k grauzdētas sezama eļļa - 1/4 tējkarote svaigi zemes melnie pipari - 6 oz 95% liesās zemes beef - 3 ēdamkarotes gochujang mērce - 2 olas - Julienned nori, kimči, un grauzdētas sezama sēklas garnējums (nav obligāts)

1:uz Vāciju klientiem

lūdzu, pastāstiet mums savu EORI numuru, ja jūs vēlaties, lai kuģis ar FedEx vai TNT .Bez tām mēs varētu tikai ar DHL, Honkongas pastu vai Ķīnas ziņu !

2 :ar krievijas klientiem

lūdzu atstājiet jūsu pilns vārds ( vismaz 3 vārdiem ) , tai skaitā vārds, otrais vārds un uzvārds, pretējā gadījumā krievijas pasts būs ne relīzes paku un atpakaļ uz Ķīnu !

3:Brazīlijas klientu

ja jūs vēlaties, lai kuģis ar FedEx, DHL, TNT, UPS, lūdzu, pasakiet man savu nodokļu maksātāja reģistrācijas numurs ( CPF vai CNPJ ).Bez tā, muitas atgriezīsies preces uz Ķīnu .

4:Ukrainā, Baltkrievijā klientiem

Ja jūs izvēlaties, lai kuģis ar Ķīnas ziņu( jo īpaši, Ukraina, Baltkrievija ), lūdzu pacietīgi gaidīt, tas ir nedaudz lēns, vismaz aizņems apmēram 30 dienas .

5:klientiem, kas no dienvidamerikas

ja jums ir nodokļu maksātāja reģistrācijas numuru ( piemēram, Argentīnā, Peru, Kolumbija ,u.c.) , tā samazinās daudz problēmas ar muitu.



Zelenogo Tcveta
2020-12-13
4/5
It is not stone but clay. The quality of the bowl seems good.
Raptanov95
2021-01-27
4/5
i have 3 other small size dolsot bowls and they are slightly bigger than this one.. as i expected but would have prefered it bigger

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti