Tagi: nissan rogu, durvju solaris, rāmis verna, 5db, pogu stūre, vadības pogas uz stūres hyundai solaris, vadīt riteni, t300rs stūre, multi stūre, vadīt riteņu vadības adapteri.

€15.39 €23.67
  • Pieejams
  • w151692


  • Zīmola Nosaukums: PUFEITE
  • Materiāls: ABS
  • Modeļa Nosaukums: A33333
  • Auto Maker: HYUNDAI

Rūpnīcas tiešā, kvalitātes nodrošināšanas, lielisks zemu cenu!Mēs esam atvērti un atbalstu, vairumtirdzniecība.Nav

garām šo lielisku iespēju Oh!

laipni lūgti mūsu veikalā!

1. Derīgs Hyundai VERNA SOLARIS

2 . 100% jauns.

3. Viegli uzstādīt, lūdzu, pretēji mūsu pogas vadu spraudni ar stūres korķi .Ja jūs varat instalēt to ,lūdzu, atrast labu, profesionālu mehāniķis lai to instalētu .

4. Tur trīs stili kontroles pogas ,lūdzu, izvēlēties jūsu piemēram. 1) "nē apgaismojums" stila pogas, tostarp :volume +, tilpums, iepriekšējo, nākamo, mute, režīms, nav apgaismojums.

2) "ar backlight" stila pogas, tostarp :volume +, tilpums, iepriekšējo, nākamo, mute, režīms, ar apgaismojumu(sarkanā krāsa).

3)kā, piemēram, šādu ainu ar apgaismojumu (sarkanā krāsa) .

Maksājuma

Lūdzu, izmantojiet www.ogredogs.lv Darījuma Pakalpojumu, lai padarītu jūsu maksājumu.

Ja jums ir kādi jautājumi par īpašo maksājumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Ievedmuitas Nodoklis

Summa, kas jums jāmaksā mums ietver tikai preces cena un piegādes izmaksas.

Mēs neesam atbildīgi par jebkuru importa nodokli, muitošanas maksas, muitas kavēšanās un citi maksājumi.

Mēs neesam atbildīgi par jebkuru pircēju vietējā importa nodokļi vai muitas kavēšanās.

Mēs pateicamies par jūsu sapratni un sadarbību.

Sūtījumu Uzmanību

Mēs organizē sūtījumu, 3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs apstiprinājis maksājumu.

Ja jūsu piegādes adrese, atrod attālā rajonā, pircēju varbūt jāmaksā attālā rajonā maksas .Mēs jūs informēsim pirms sūtīt preces ārpus.

Piegādes laiks neietver nedēļas nogalēs un svētkos.

Lūdzu, sniedziet pilnu jūsu piegādes adresi, telefona numuru un pasta indeksu par www.ogredogs.lv.Piegāde uz Brazīliju, lūdzu, pastāstiet mums savu nodokļu maksātāja numuru.

Izsekošanas numuru tiks nosūtīta jums pēc tam, kad mums ir nosūtīti jūsu pasūtījuma.Ja ir kāda aizkavēšanās, tā var būt, ko izraisa slikti laika apstākļi, vai custom pārbaudes.Ja jūs joprojām nevar saņemt šo preci, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Atgriešanās politika:

Garām nosūtīti Priekšmeti

Ja jūs atrast, ka jūsu produkts ir atšķirīgs no pasūtījuma jūs izdarīta pēc tam, kad, saņemot preci, lūdzu sazināties ar mums 7 dienu laikā un pieprasīt atgriešanu vai apmaiņu.Pēc 7 dienām, mēs neesam atbildīgi par nepareizi sūtījumu.

Trūkumiem un Bojājumiem Vienumi, Ko Izraisa Sūtījums

Lūdzu, pārbaudi un nodrošina iepakojuma un produktu, kas ir labā stāvoklī, kā arī to, vai daudzumu ir pareiza un ka pirms parakstīšanas.

Lūdzu, esiet gatavi nodrošināt klientu apkalpošanu fotogrāfijas, skaidri parādot bojātu iepakojumu, kā arī "Bojājumu Pierādījumi" dokumentāciju, lai apstrādātu jūsu apmaiņu vai kompensāciju

Trūkumiem un Bojājumiem Vienumi, Ko Izraisa Kvalitāti

Lūdzu, esiet gatavi nodrošināt klientu apkalpošanu fotogrāfijas, skaidri norādot, ka problēma ar objektu pēc iespējas ātrāk

Atgriešanās Uzmanību

Lūdzu prece jāatgriež ar visām oriģinālajām rezerves daļām un piederumiem.

Lūdzu atgriezt skrūves, top mašīna, lai novērstu kustību bojājumus.Ja bojājums produktu, ko izraisa transports, pircējs ir atbildīgs par remonta izmaksām.

Lūdzu, nav kuģis no DHL, EMS, vai FedEX, tikai izvēlēties lētāko vienu, piemēram, savu valsts amatu.

Klients ir atbildīgs par atgriešanās kuģniecības maksa.Mums būs jāmaksā par sūtīšanu vienumu atpakaļ uz klientu.

Atsauksmes:

Klientam vienmēr NAV.1

Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu problēmas, pirms atstāj negatīvas atgriezeniskās saites.Mēs atradīsim risinājumu, lai atbilstu jūsu prasībām un vairotu apmierinātību.

Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem un saprotu bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un izmēģināt mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.Mēs cenšamies atbildēt uz visiem e-pastiem, kā ātri vien iespējams, bet sakarā ar augsto e-pasta apjoms, tas var aizņemt laiku, lai mēs varētu atbildēt.Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

Jo daži ISP SUROGĀTPASTA filtru uzstādījumus, iespējams, nevarēs saņemt mūsu e-pasta atbildes.Ja jums ir problēmas saņemt mūsu e-pastu, jums var būt nepieciešams izmantot citu e-pasta kontu, sazinieties ar mums.

Darba Laiks:

Pirmdiena - sestdiena 9:00—18:30 PM

Laikā, darba laika, mēs varam sniegt jums ātri atbildēt.Ja mēs esam ārā no darba, lūdzu, lūdzu, esiet pacietīgi, un ievērojama, lai dotu mums mazliet vairāk laika, nevis tikai atstāt neitrālu vai negatīvu atsauksmi, bez komunikācijas.Paldies par jūsu atsaucību!!

Patiesi ceram, ka ikviens pircējs ir jauka pirkumu tiešsaistē pieredzi! :)



Zalbegonov
2020-09-02
5/5
товар получен

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti