Tagi: rakstu skārda pot, modeļi manualid, gigabit router mo, pāvils brandt rāmis, paukos vilnas lelles, modeļi ieroci koka, sūkņa adatu bumbiņas, patuco balts mazulis, gigabit hub 8port.

€99.33
  • Pieejams
  • w15068


  • Veida Pelējuma bāzes: Pelējuma bāzi C-Rāmja tips
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Barošanas Avots: Pneimatiskie
  • Pelējuma Bāzes materiāls: Kosmiskās aviācijas ražošanas līmeni, no Alumīnija sakausējuma
  • Modeļa Numurs: TY003
  • Perforators die: augstas kvalitātes tērauds, griezti ar Japānu vadu EMDS mašīna
  • Iet Filma: 180mm ,ja ilgāk, nekā tas, lūdzu, piezīmi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Loksnes biezums: Vismaz 20 Mikronu
  • atzīmēšanās ātrums: 150~200 Reižu minūtē
  • Štancēšanas, die diametrs: 8mm

Apraksts Pneimatisko loku, štancēšanas mašīna, diametrs 8 mm, multi-funkciju, automātiska ātrgaitas maiss pieņemšanas

Tālāk ir par apli die kuteris perforators maiss padarīt mašīna ražotājs, kas saistīti Apraksts, es ceru, lai palīdzētu jums labāk saprast apli die kuteris perforators maiss padarīt mašīna ražotājs .

Apaļu caurumu plastmasas maisiņā, štancēšanas mašīna ar diametru 1-80mm, piemērots PE, PO, OPP, PVC, PPE, CPE un citas plastmasas maisiņu ventilācijas caurumi, kancelejas preces soma pārtikas maisā āķa caurumu, utt., var saplīst viena slāņa materiāla biezums 0.02 mm plastmasas maisiņā, ātrums līdz 250 reizes / minūtē caurumošanas mašīnas ražošanas iekārtas.

Iepriekš ir Apraksts par apli die kuteris perforators maiss padarīt mašīna ražotājs .Ja jūs vēlaties uzzināt vairāk par apli die kuteris perforators, maiss padarīt mašīna ražotājs, utt., jūs varat sazināties ar mums.

Parametrs Pneimatisko loku, štancēšanas mašīna, diametrs 8 mm, multi-funkciju, automātiska ātrgaitas maiss pieņemšanas soma, kas iet filma 180mm

Tālāk ir par apli die kuteris perforators maiss padarīt mašīna ražotāja saistīts Parametrs, es ceru, lai palīdzētu jums labāk saprast apli die kuteris perforators maiss padarīt mašīna ražotājs .

Ja jūs vēlaties uzzināt vairāk Parametrs apli die kuteris perforators maiss padarīt mašīna ražotāja , vai citiem saistītiem apli die kuteris perforators, maiss padarīt mašīna ražotāja....un citi produkti, Parametrs, jūs varat sazināties ar mums.

par šo apli die kuteris perforators b veidošanas mašīnas ražotājs

Tālāk ir par apli die kuteris perforators maiss padarīt mašīna ražotāja saistītu Attēlu, es ceru, lai palīdzētu jums labāk saprast apli die kuteris perforators maiss padarīt mašīna ražotājs .

Ja jūs vēlaties zināt, aplis die kuteris perforators maiss padarīt mašīna ražotājs , vairāk saistītu produktu Attēlu, piemēram, aplis die kuteris perforators, un maiss padarīt mašīna, ražotājs... utt., jūs varat sazināties ar mums tieši.Mēs varam nodrošināt jūs ar vairāk apli die kuteris perforators maiss padarīt mašīna ražotājs , ar to saistīto informāciju, vai apli die kuteris perforators, vai maiss padarīt mašīna, ražotājs... informācija, kas nosūtīti uz jūsu e-pastu.

Mūsu ražotne Pneimatisko loku, štancēšanas mašīna, diametrs 8 mm, multi-funkciju, automātiska ātrgaitas maiss pieņemšanas

Mūsu rūpnīcā, ir pieredze ražošanas process die kuteris perforators maiss padarīt mašīna ražotāja ,un mēs varam sniegt vairāku veidu ar tiem saistīto ražojumu, piemēram, aplis die kuteris perforators,maiss padarīt mašīna ražotājs,aplis die kuteris perforators,maiss padarīt mašīna ražotājs,aplis die kuteris perforators,utt.Ja jūs vēlaties uzzināt sīkāku informāciju par šiem, laipni aicināti sazināties ar mums.

Shenzhen tianyang precizitāti pelējuma Co., LTD.Veicot tirgus konkurences rūdījums, vienmēr ievēro principu, godinot līgumiem un turot doto solījumu, kvalitāte, pirmkārt, pakalpojuma pirmais biznesa filozofija, vienot pareizrakstības pusē, praktisks, liešana "tianyang" zīmolu, celtniecības tirgū platforma, izveidota Ķīnas lielākais tehnoloģiju spēcīgākais pneimatisko perforēšanas mehānisms izgatavots viens no uzņēmumiem.Ir pagājis ISO9001:2000 kvalitātes sertifikācijas sistēmu.

Tikai attīstību, lai izdzīvotu, tikai inovāciju, var augt.Tianyang uzņēmums būs izkausēt tehnoloģijas, resursu un darbaspēka kapitālu, un, lai uzlabotu garu, inovāciju, zinātnes pārvaldības vadlīnijas, kondensācijas darbiniekiem, klientiem, gatavo spēku un solidaritāti, kas jāievēro, lai tirgus mārketings kā līderis, tehniskās inovācijas un kapitāla pārvaldības par spārniem, un diversificētas attīstības idejas, turpina kļūt lielāks un spēcīgāks, skarbs, dusmīgs mašīna produktiem, kas attīsta precizitāti pelējuma produktiem, realizācija, uzņēmuma strauju liels lēciens uz priekšu attīstībā, un izveidot tianyang veidnes zemes!

Mēs turpināsim: labā komersantiem, patiesās jūtas draugiem, iespējas tianyang.No visas sirds novēlu mūsu partneriem un klientiem, savstarpēju savstarpīgumu un abpusēju labumu, slepenu vienošanos attīstību, rada izcili.

Mūsu Pakalpojumu Pneimatisko loku, štancēšanas mašīna, diametrs 8 mm, multi-funkciju, automātiska ātrgaitas maiss pieņemšanas

Mēs esam standartizācijas process ražošanas process die kuteris perforators maiss padarīt mašīna, ražotāju un nodrošinātu mūsu produktu kvalitāti.Mums ir profesionāla iepriekš-pārdošanas komandu, viņi var atbildēt uz jūsu katra jautājumi, kas ir par maiss padarīt mašīna ražotājs,aplis die kuteris perforators,maiss padarīt mašīna ražotājs,aplis die kuteris perforators,maiss padarīt mašīna ražotājs,utt.Mums ir grūti strādāt pēc-pārdošanas komanda, kas sniedz pēcpārdošanas pakalpojumu un aizsardzību mūsu klientiem.

Pirms lietošanas

A 、puncher turpināt strādāt, vismaz reizi stundā, lai pievienotu smēreļļas vai mainīt jaunu naftas vienu reizi, lai perforators un rokasgrāmatu komplekts saglabāt lubrikantu.

B, izmantojot, štancēšanas mašīna atlikušo savlaicīgai, jo īpaši, zemākas mirst atlikums, sakopt vēlreiz pēc tam, kad boot.

C, izmantojot, ņemiet vērā, štancēšanas mašīna, nezaudējot vai ound neparastu parādību, piemēram, atklāšanas jautājumiem, savlaicīgu izskatīšanu.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti