Tagi: soma, kas veic piegādi malaizija, soma savienotājs, thinkthendo metāla maku rāmis, diy somas, sudraba skūpsts bloķēšanas maku, uzglabāšanas soma slēgšana, aparatūras somas, ky ķēdes soma piederumiem, soma diy, soma aizdare.

€13.99
  • Pieejams
  • w150420


  • Veids: lock
  • Zīmola Nosaukums: nolvo pasaulē
  • Svars: 50
  • Materiāls: cinka Sakausējums
  • Modeļa Numurs: AA88
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

................................................ 5 ................................................ ................................................ 6 ................................................ ................................................ 7 ................................................ ................................................ 8 ................................................ ................................................ 9 ................................................ ................................................ 10 ................................................ ................................................ 11 ................................................ ................................................ 12 ................................................ ................................................ 13 ................................................ ................................................ 14................................................ ................................................ 15 ................................................Informāciju par produktu Nosaukums: bloķēšanas Daudzums: 5 Komplekti Stils: Nr 1,2,3,4,5,6,7 ,8,9,10,11,12,13,14,15,16 Materiāls :Cinka sakausējums Attēls:Nekustamā fotogrāfijas Piegāde:Factory direct ................................................ 1 ................................................ ................................................ 2 ................................................ ................................................ 3 ................................................ ................................................ 4 ................................................

330g /komplekts

Mēs kuģis savu pasūtījumu ietvaros 1-5 dienu laikā pēc tam, kad saņēmuši jūsu maksājumu, ceru, ka jums ir laimīgs iepirkšanās.Priekšmetus nepieciešams apmēram 15-60 dienu laikā ierasties, lūdzu, lūdzu, esiet pacietīgi, ja pēc 60 dienu laikā nav ieradies, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs atrisinātu tā, lai jums, cik ātri vien iespējams.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums gan kontaktinformāciju www.ogredogs.lv.Mēs cenšamies sniegt atbildi 24 stundu laikā, izņemot svētdienas.Lūdzu, dod mums iespēju reaģēt un atrisināt problēmu, lai jūs, jebkurā laikā, paldies.Ja jums ir kādas sūdzības, kad saņemtas preces, lūdzu, nedod negatīvo atgriezenisko saiti, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, ceru, ka jūs apmierināts ar mūsu pakalpojumu, paldies par jūsu sapratni.



Liliyaxzx
2020-11-15
4/5
Parfait

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti