Tagi: 3 ender, heatbed prusa, ts 80p, blurolls prusa mk3, lodēšanas alva, ksger t12, dzelzs lodēt ts100, newacalox lodalva, 12mm ws2811, ender 5 plus jaunināt.

€8.26 €14.49
  • Pieejams
  • w150002


  • Temperatūras Stabilitāte: MUMS ES Iesūkšanas Sūcējs Pildspalvu
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Izejas Jauda: 30W/40W
  • Izmēri: 26.5 cm
  • Modeļa Numurs: Lodēšanas Iesūkšanas Sūknis
  • Izejas Temperatūra: Elektriskā Apkure Divējāda mērķis Skārda Desoldering Lodēšanas Iesūkšanas Sūknis
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV
  • Ievadi Voltagle: 110-220v

Funkcijas

1. Spēcīgu iesūkšanas par biezu-pārklājumu integrālo shēmu un lielu sastāvdaļām, ar lieliem, metināto šuvju, ātri un efektīvi, lai novērstu lodēt no plates.

2. Nodrošina lielisku risinājumu, hobbyists un DIY entuziasti, viegli darboties, tas tikai ar vienu roku.

3. Tikai 3-5 minūtes uzkarsē nepieciešams, tad tas var strādāt nepārtraukti ilgu laiku, lai novērstu bundžās, ātri un ērti, ar augstu darba efektivitāti.

4. Augstas kvalitātes materiāls delikāts meistarība ilgāks kalpošanas laiks, piemērots metināšanai, elektronikas apkope, automašīnu remonts, utt.

Specifikācijas

Materiāls: Plastmasa, Nerūsējošais Tērauds

Krāsa: Zila(Kā Attēlā Redzams)

Kontaktdakšas Tips: US Plug/ES Plug(nav obligāts)

Spriegums: 110V(ASV Spraudnis), 220V(ES Spraudnis)

Jauda: 30W/40W(nav obligāts)

Lietošanas pamācība 1, Ieslēdziet jaudu un uzkarsē 3-5 minūtes 2, Spiediet uz leju virzuļa roktura un skavu, kas to.Novietojiet priekšējā galā lodēt dzelzs uzgali ar solder joint detaļas var noņemt.Kad izjaucot sūkšanas uzgalis, savukārt, iesūkšanas sprauslas pretēji pulksteņa rādītāja virzienam, lai novērstu sūkšanas uzgalis, 1. Piezīme, Pārbaudiet, vai spriegums ir konsekventa, pārāk augsta vai pārāk zema sprieguma neveicina izmantot 2, Pirms lietošanas, pievelciet sprauslas un gaisa balonu, lai novērstu gaisa noplūdi, citādi efekts skārda absorbcijas ietekmēs 3, Bieži vien izņemt lodēt piemaisījumu iekļūšanu sprauslas un gaisa balonu, un pievienot nedaudz eļļas uz virzuļa 4, Pēc katras lietošanas, push virzuļa 3-4 reizes, lai noņemtu atlikušo lodēt ar iesūkšanas cauruli, tā ka uzsūkšanas sprauslas un nosūkšanas caurules ir atbloķēta nākamo izmantot 5, Tas ir aizliegts uzstādīt un noņemt elektriskā apkure daļas alvas aspirācijas pēc tam, kad tā ir ieslēgta 6, Kad jaunā skārda aspirācijas tiek izmantots pirmo reizi, tas var nedaudz dūmu dēļ, apkures elektrisko sildelementu, kas ir normāla parādība, un pazudīs, protams, pēc desmit minūtēm 7, procesā izmantot, a lodāmurs bāzesar dabas siltuma izkliedi struktūra ir jāizmanto un ievietots speciāls dzelzs bāzes 8, Ja strāvas vads ir bojāts, tas jānomaina ražotājam vai tā tehniskās apkopes nodaļu vai līdzīgu pilna laika darbinieki, lai izvairītos no briesmām,

Kad lodalva izkūst, nospiediet vadības taustiņu, un lodēt tiks iesūkts gaiss cilindra 3, Divi uzgaļi ar dažādiem diametriem ir aprīkoti tā, lai tin aspirācijas, kas var tikt izvēlēts saskaņā ar biezumu sastāvdaļa svina 4, Kad metināšanai, to pašu darbību, kā izmantojot elektrisko lodāmurs 5, Kad izjaucot gaisa balonu, nospiediet uz leju augšējo gaisa balonu virzienā bultiņu, velciet gaisa balonu un rokturi, izņemot tajā pašā laikā, un gaisa balonu var atdalīt.Paketē Iekļauts:

1* Lodāmurs Komplektu(Kā Attēlā Redzams)



Bigboom1996
2020-11-12
5/5
Very good seller delivered very fast product great recommend buy this store
Sarahmurep
2020-09-15
5/5
All right Equipment received as agreed. OK
Senator71
2020-10-03
5/5
Tested the product not yet, so will not evaluate its quality, but the delivery was super fast.
Springlike Girl
2020-10-01
5/5
Twelve days between China and my home. A record!
Baolonghg
2020-11-08
5/5
This was the product I received faster here on AliExpress. Congratulations to seller!

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti