Tagi: ķēdes ledus ārā, bling ķēdes, ķēdes hip hop, ledus ārā, ķēdes ledus, ikon logo, bobby ikon, ķēdes kubas saiti, bling rotaslietas, ikon krekls.

€2.72 €4.96
  • Pieejams
  • w148764


  • Tēma: cilvēki
  • Materiāls: Sveķu
  • Stils: VIDUSJŪRAS

--Produkta Nosaukums-- 10pcs 49mm Bling Bling Keychain Kulons Ļoti Gudrs Spīdums ar Plakanu Aizmuguri Sveķu Mēness Kaklarota Piekariņi --Pārvaldnieks ieteicams, un Jūs, iespējams, patīk-- --Ierobežots Super Galā-Pievienot tos jūsu iepirkumu grozs tagad --Produkta Apraksts--

PIEZĪME:Lūdzu, salīdzināt ar detaļu izmēriem, pirms pērkat !!!

Lūdzu, ļauj 1-2CM atšķiras, jo manuāla mērīšana, paldies!

Ja jūs izvēlaties Izlases Krāsu,mēs nosūtīsim krāsu Nejauši,lūdzu, pārliecinieties, vai tā --Produkta Attēls--

10pcs 49mm Bling Bling Keychain Kulons Ļoti Gudrs Spīdums ar Plakanu Aizmuguri Sveķu Mēness Kaklarota Piekariņi

Vairāk Produkti >> >> >>

Valsts

Piegāde tius

Piezīme

ASV

7-14 darba dienu laikā

≥20 dienas, sazinieties ar mums

Austrālija, Kanāda, Apvienotā Karaliste

15-25 dienām, soustiuss 30 dienas

≥30 dienas, sazinieties ar mums

Francija

No 15-28 dienas, soustiuss 30-35 dienām

≥35 dienas, sazinieties ar mums

Krievija, Brazīlija, Spānija

20-40 dienas, soustiuss 40-45 dienas

≥45 dienas, sazinieties ar mums

Cita valsts

Parasti 25-30 dienas, lai sasniegtu

≥30 dienas, sazinieties ar mums

Custousr parādus apkalpojošās komercsabiedrības Darba Tius (Pekina GMT+8 Tius Zona)

Pirmdiena-Piektdiena

Sestdiena

Svētdiena

8.00-6.00 pm

Brīvdiena

Brīvdiena

--Piezīme-Ja jums ir jebkādas problēmas, pirms jūs iet, lai atvērtu strīdu vai atstāj atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums Mēs atbildēsim jūsu ziņu un atrisināt jūsu problēmu asap darba laikā, nevar atbildēt sestdien,pls saprast, paldies!Vienmēr, mēs nosūtīt visiem zemes gabaliem ar ierakstītu pasta sūtījumu, ar sekošanas numuru, paldies!

*Šī forma ir atsauces.Citās valstīs var atsaukties uz kaimiņu valstīm, transportēšana.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums!

--Kvalitāte--

Visi produkti ir pārbaudīti uzmanīgi, pirms pārdošanas un piegādes kvalitāte ir garantēta.

--Kuģniecības--

1. Mēs organizēt sūtījumu saskaņā ar jūsu Darījuma adresi.Pārliecinieties, ka jūsu detalizēta adreses un pilnu nosaukumi ir pilnīgi pareizi.

2.Tas parasti aizņem apmēram 25~50 dienas precēm, kas ierodas Ar Ķīnas gaisa pastu, un 5~7 dienām ar DHL, FEDEX, UPS un TNT.Pls pacietīgi gaidīt, ja jūs nesaņemat savu posteni, par tius.Paldies par jūsu sapratni.

----Atsauksmes

Pls dod mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5-zvaigžņu Detalizētu Vērtējumi.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu, pls sazinieties ar mums un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.

Atgriešanās Politiku

Ja jums atrast jebkuru kvalitātes problēmas, kad jūs saņemsiet priekšmetus, pls sazinieties ar mums Nekavējoties.Mēs pieņemam apmaiņu vai kompensāciju 14 dienu laikā pēc saņemšanas.Mēs atmaksāsim pirkuma cenu, atdošanas un apdrošināšanas maksas ir neatmaksājamas atgriešanās objektus un priekšmetus atdod, ir jābūt JAUNS un LABĀ stāvoklī.Shiping būs sakārtoti ietvaros 7-10 dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.Mēs atzīs savu posteni, kā"dāvanu" vērtē apmēram $5 par muitas ērtības.Piegāde veidā mēs pieņemam šādi:



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti