Tagi: beta mikrofons, bristlenose vaislas alu, vtr, "Eiropa 2020" xtrainer, reptil, tilapijas zivju audzētavas, 300 beta rr, pārtikas ūdensaugiem, beta, karpa mat.

€2.95 €4.60
  • Pieejams
  • w147593


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } VIEGLI UZSTĀDĪT: Pievienot zivis gultā, lai jūsu mājdzīvniekiem traukā vai bļodā apmēram 3/4 collas zem ūdens līnijas, izveidojot atpūtas vietas pie virszemes un slēpšanās vietu, lai jūsu pet Betta.Ļauj jūsu Betta, lai atpūstos pie ūdens virsmas, tāpat, kā viņi dara daba.

SAMAZINĀT STRESU: Bettas ir zināms, lai parādītu uzlabot uzvedību, kad Betta Lapas ir ieviesti, lai tvertnē.Jo atstāj radīt vidi, līdzīgi kā to dabiskās dzīvotnes, Bettas sāks mijiedarboties ar lapām dienu tie tiek ieviesti.

VAISLAS GULTU: tropu zivis izveidot burbuļu ligzdu, izmantojot peldošo lapu vai augu nostiprināt savas burbuļi.Tātad, ja jūsu tvertne ir vaislas betta, tetra, guppy, gourami, platies, mollija, vienkārši pievienot šo lapu un redzēt ko ikrus pa ligzdu.Tas ir redzi redzi.

LIGHTWIGHT UN DROŠI: Maza lapu, viegls un 2 collas garš.Izmantoto materiālu, ķīmisko bezmaksas, BPA free, pet draudzīgs un izturīgs.

DABISKA izskata: Ļoti simulācijas betta augu lapu,ideāls par jebkuru bļodā vai tvertnē, liels, lai jūsu pet Betta!

krāsa:zaļa

materiāls:plastmasa

izmērs:Garums 5.8 cm, platums-4.6 cm, mazo lapu par 4,7 cm, platums apmēram 3,2 cm

Iepakojuma Saturs:

3 * Betta atpūtas leaf

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.



Meaprachi
2021-01-12
1/5
Don't buy this store. I have a bad experience. if you doubt, buy anything. And then you can recognize why.

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti