Tagi: galda pad, sejas eļļas papīra, peles paklājiņš, rakstnieķelis, spēle peles paliktņa, peles paliktņa, rakstnieķelis papīra, spēlētājs mause pad, galda paklājiņš, galda.

€32.37 €35.58
  • Pieejams
  • w146361


  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Ādas
  • Zīmola Nosaukums: Cennbie

Lielu L-Veida Ādas Galda Pad - Mājas Biroja Piederumi Stūra Galds Mat - 47.2 x 55.1 collas Melns

[Liela Izmēri]:Nodrošina liela darba telpu.Der tastatūru, peli un monitoru ar vieglumu.

[L-Formas Dizains]: Atgriezeniska darbvirsmas, kas izgatavoti no augstas kvalitātes mākslīgās ādas,to var izmantot no abām pusēm.

[Kvalitātes Materiāls]: ar augstu izturību par scratch & berzes, telpas taupīšanas, sniedz daudz vietas, lai rakstīt, darba, handcraft, spēļu un citas aktivitātes.

[Ilgstošu & Pretaizdzīšanas]: Ūdensizturīgs, eļļas necaurlaidīgs, aizsargāt savu stikla/koka rakstāmgalda, no skrāpējumiem, traipiem un noplūdes.

L formas dizains ļauj viegli novietot šo rakstāmgalda paliktni, par ērtu L formas galda.

Ideāli piemērots stūrī kā rakstāmgalds, dators, galds, biroja galda, studiju tabulas rakstot tabulu, spēļu galda, l formas biroja galds, mājas biroja galda utt.Piemērots lietošanai mājās un birojā.Galvenās Iezīmes: Dzīvoklis &gluda sintētiskās ādas Izgatavots no plakana un gluda PU ādas Augstas kvalitātes ražošana, kas ir būvēts, lai pēdējā Skaisti gludu dizainu, lai pievienotu mūsdienu pieskārienu jūsu galda un biroja Viegli tīrāma virsma var būt vienkārši noslaucīja ar vieglu tīrīšanas aerosols



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti