Tagi: aplis sporta, ninja šķērslis, ninja rotaļlieta, bezmaksas sia mācību kursi, šķēršļu josla bērniem, ninja karotājs, šķēršļu josla bērniem, ninja karavīrs vingrošanas aprīkojums, lego ninja, american ninja karavīrs iekārtas, ninja virvi.

€34.76 €41.38
  • Pieejams
  • w145690


  • Gadījumā Fitnesa Aprīkojums: Citi
  • Modeļa Numurs: HC02154

Aizzīmju Punktiem: 1、Tas ir 50' šķērslis protams, ka dod up-and-nāk ninjas ērtu, drošu un jautri veids, kā līdzināties konkurences ninja sportisti, kas redzams uz TV.Protams, ir, cik ātri uzstādīt kā ninja refleksus. 2、2" plata neilona ninja līnijas ir savērtas 7 1/2' pie zemes starp diviem kokiem vai stabiem, un septiņi šķēršļi pakārt jebkurā vietā gar tās 50 garums ir no izturīga tērauda carabiners. 3、Ietver trīs "ninja dūre"virves rokturi, divi mērkaķis bāri, kāpšanas virve, ar skat, un divi vingrošanas apļi.Ir divu koku aizsargi iekļauts komplektā, lai nodrošinātu, ka, ja jūs pakārt Mērkaķis Līnijas no koka, koka mizas tiks aizsargāti. 4、, jaunieši, ninjas orientēties protams, tās veidot core un augšējās ķermeņa izturību, koordināciju, un uzticība—viss, kamēr vairāk laika pavadīt aktīvi, āra spēlēt. 5、Rūpniecības stiprums pastiprināta šķiedras ļauj slackline, lai atbalstītu līdz 250 mārciņas.Funkcijas: 1.Tas ir 50' šķērslis protams, ka dod up-and-nāk ninjas ērtu, drošu un jautri veids, kā līdzināties konkurences ninja sportisti, kas redzams uz TV.Protams, ir, cik ātri uzstādīt kā ninja refleksus. 2.2" plata neilona ninja līnijas ir savērtas 7 1/2' pie zemes starp diviem kokiem vai stabiem, un septiņi šķēršļi pakārt jebkurā vietā gar tās 50 garums ir no izturīga tērauda carabiners. 3.Ietver sevī trīs "ninja dūre"virves rokturi, divi mērkaķis bāri, kāpšanas virve, ar skat, un divi vingrošanas apļi.Ir divu koku aizsargi iekļauts komplektā, lai nodrošinātu, ka, ja jūs pakārt Mērkaķis Līnijas no koka, koka mizas tiks aizsargāti. 4.Jauniešu ninjas orientēties protams, tās veidot core un augšējās ķermeņa izturību, koordināciju, un uzticība—viss, kamēr vairāk laika pavadīt aktīvi, āra spēlēt.

5.Rūpniecības koncentrācija pastiprināta šķiedras ļauj slackline, lai atbalstītu līdz 250 mārciņas.



Wander Lou Ko
2021-01-12
1/5
No, the product hasn't reached me. Communication with the seller has been none until I opened dispute and am still without product and without money. Very bad, nor will I place order on aliexpress again until this is resolved

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti