Tagi: big head sēņu, 1000w mehānisko, mainīt, inverter 1000 inverter, inverter invt, bestek, 3 vadu litija polimēru baterija, grid tie, auto power inverter 12v uz 220v 300w, invertcukuru, tīra sine.

€195.55
  • Pieejams
  • w145212


  • Izejas Frekvence: 50HZ/60HZ
  • Veids: DC/AC Pārveidotāji
  • Produkcijas Veids: Viena
  • Modeļa Numurs: XYZ1000W
  • Izejas Jauda: 500 - 1000W
  • Izmērs: 39*34*16cm
  • Svars: 4.5kg
  • Zīmola Nosaukums: XYZ INVT
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: CE

DC Spriegums 12V vai 24V vai 36V vai 48V Sprieguma Diapazonā no 10-15VDC vai 21-30VDC vai 30V-45VDC vai 42-60VD NAV Slodzes Strāvas patēriņš Efektivitāte >90% DC Savienotājs Kabeļi Ar stiprinājumiem vai Auto Adapters AC Sprieguma 100/110/120VAC vai 220/230/240VAC Nepārtrauktā Jauda 1000W Pārsprieguma Jauda 2000W Vilnim Pure Sine Viļņu Frekvence 50HZ vai 60HZ AC Regulas 3% Zema Sprieguma Signālu 10DC±0,5 V vai 20.5 DC±1V vai 44VDC±1V Zemsprieguma jāslēdz 9.5 DC±0,5 V vai 19.5 DC±1V vai 42VDC±1V Pār Slodzes Shut Off Izvadi Sprieguma jāslēdz 15.5 V vai 30.5 V vai 61.2 V Vairāk Siltuma Shut Off Izejas Automātiski Drošinātāju īsslēguma Darba Temperatūra No -10centi un +50centi Darba Mitrums 20%~90%RH bez kondensācijas Uzglabāšanas Temperatūra ir No -30centi un +70centi Sākt Soft Start Dzesēšanas Veidi, kā Dzesēšanas Ventilatora Kopējais Harmoniskais Kropļojums THD Mašīnas Izmērs(mm) 246*246*94 Iepakojuma Izmērs(mm) 380*310*170 Neto Svars(kg) 3.6 KG Bruto Svars(kg) 4.5 KG Iepakojuma Tips Kartona Iepakojumā

​​

Produkta Apraksts

1. Izdevumi Pure Sine Wave-viļņu guranteed.Pārveido LĪDZSTRĀVAS uz MAIŅSTRĀVAS mājsaimniecības iekārtu ar nepārtrauktu 1000Watts produkciju un pārsprieguma jauda 2000W, ar tvertnēm un cieto vadu savienojumu.Liels un skaidrs MCU LED Displejs Voltu LĪDZSTRĀVAS un MAIŅSTRĀVAS Voltu izejas moniter faktisko darba statusu.

2. Zems Traucējumus - Nodrošina ultra tīra Tīra Sine Viļņu enerģija, kas ir tāpat kā MAIŅSTRĀVAS tīkla barošanas sniegto komunālo pakalpojumu.Uzlabo AC iekārtas veiktspēju ar zemu traucējumus tehnoloģiju, Laba izvēle, televīzija, stereo utt.Ideāli piemērots jutīgas slodzes, piemēram, instrumentus, ar augstu precizitāti.

3.Maza apgriezienu skaita tukšgaitas jauda izdarīt - samazināt zaudējumus no ķēdes un Uzlabotu efektivitāti elektroierīces.

4. Ceļojuma izmēra un Inteliģentās temperatūras kontroli dubulta ventilatora sistēmas ilgtermiņa stabilitāti.AC zemējums, dizaina apakšā, droši lietošanai.Un Tas nodrošina izcilu sniegumu, par off-grid programmas.

5.LED Digitālais Displejs - barošana dažādām ierīcēm vienlaicīgi bez problēmām un uzraudzīt sprieguma izmaiņas jebkurā laikā.

6. Visapkārt Aizsardzību: Vairāk voltu, un saskaņā ar volt jāslēdz, Mazāk vai vairāk, sprieguma, skaņas signālu un gaismas indikators.Vairāk slodzes, īsslēguma shut down protection, Vairāk nekā termiskā aizsardzība, Jaunu izveidotiem DC termināļa piedāvā augstas strāvas LĪDZSTRĀVAS ieejas ar augstu drošuma un spēcīgu jaudu.

7. Garantēta kvalitāte ar modernu ieprogrammēto programmatūras un aparatūras racionālu dizains ar firmas liels MOSFET, kondensators, voltu transformatoru ect.Vismodernāko tehnoloģiju, programmatūras un aparatūras projektēšanas ar 10 gadu ražošanas pieredzi pure sine wave invertoru.MCU (Microprogrammed Vadības Bloks), jo datu procesā.

8.Off režģis pielietojums - Ideāls avārijas izmantot tik ilgi, kamēr jums jūsu akumulators ir pilnībā uzlādēts.Jūs varat padarīt savu elektrību savā mājā, kur vien ir jauda nobirums vai cut-off.

9.Viegli ar tām darboties - Viegli pārvietot uz dažādām vienībām ar ātru savienojumu.To var izmantot saules un vēja enerģijas sistēmas, kā arī.Saņemt akumulators uzlādēts ar saules panelis ar saules bateriju uzlādes kontrolieri.tikai plug and play.

10. Piemērots kempings, RV ,kravas automašīnu ,automobiļu, saules vai Mājsaimniecībā.Ideāls braukšanai jūsu TV, klēpjdatoru, aux.Iekārtām.

11. Paātrinātu piegādi, Fedex, DHL 10 dienu laikā, lai visā pasaulē.

Par mums

Yueqing Uzticamu Elektrības Ir vadošais uzņēmums izstrādes, ražošanas un tirdzniecības advanced power inverter un sistēmas mobilo enerģijas tirgu un PV nozare kopš 2009. gada.

Uzņēmuma jaudas invertori konvertēt un kontroles raw elektroenerģiju no jebkura atjaunojamiem vai atpakaļ uz augšu pamatizglītības avots augstas kvalitātes tīra sine viļņu enerģiju.

Mūsu produktu klāsts no off tīkla augstas frekvences pure sine wave inverter (600W, lai 10000W).

Mūsu pure sine wave invertori apmierinātu plašu lietojumprogrammu, piemēram, transportlīdzekļu , kuģu, vilcienu vai jebkuras mobilās elektrostacijas. .Īpašo DC volt 36V, 72V ,96V, 110VDC ect var izvēlēties īpašām pielietošanas.

Pure sine wave inverter produkti ir sertificēti, lai EMC testēšanas Austrālijā un CE, FCC, RoHS apstiprināts.

Nesen, mums ir noliktavā, ASV, AUSTRĀLIJA, LIELBRITĀNIJA, lai padarītu kuģniecības ātrāk.

Uzticamu Elektrības tiek atzīta par vienu no slavenākajiem preču zīmes Ķīnā pure sine wave inverter tās relaible power inverter, saprātīgu cenu un atbildīgais dienests.

Uzticamu elektrības ir apņēmusies vides uzlabošanu un atjaunojamās enerģijas nozari un turpina attīstīt efektīvāku un izmaksu efektīvus risinājumus, lai panāktu vairāk zaļās elektroenerģijas, lai mūsu dzīvē.

1.Augstas kvalitātes transformators

Kā galveno sastāvdaļu, transfērs LĪDZSTRĀVAS uz MAIŅSTRĀVAS barošanu, mēs izmantojam augstfrekvences transformators, nodrošinot stabilu un pilnu MAIŅSTRĀVAS izejas, nav defekta.

2.Importēto kondensators

Pielāgots importēto kondensators, liela elektrības, labāku veiktspēju, ilgāku mūžu, drošākas lietošanas.

3.Taisnība, vara induktivitāte

Augstas kvalitātes taisnība, vara induktivitāte, filtru viļņa veidā, nodrošinātu patiesi tīra sine vilnis MAIŅSTRĀVAS izejas, aizsargāt savu aprīkojumu.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti