Tagi: stiprinājuma cctv, pin hole acu brilles, kamera caurumu, samsung skaļrunis, 5 pin kamera, is samazināt m12, sega acu, regulējams infrasarkano (is filtrs, motorizētu cctv kamera mount, m7 is objektīvs.

€3.35 €3.72
  • Pieejams
  • w144428


  • Modeļa Numurs: IRC06
  • Zīmola Nosaukums: KHUDAYAROV

3MP IR-CUT filtrs HD Megapikseļu IP kameru, vai HD CCTV kameras, M12*0.5 objektīva stiprinājums.Izmanto: Jo megapikseļu CMOS sensors, infrasarkanā būs mainīt krāsu, kad tas ir ieslēgts, izmantojiet IS SAMAZINĀT moduli, var iegūt vislabāko attēlveidošanas rezultātus.Lietošana: HD IP kameru, vai HD analogās kameras Funkcijas: 1. Fiksēto dienas nokrāsu problēmas, uzlabojot spilgtums naktī.IS-CUT filtru slēdzis automātiski atkarībā no ārējiem gaismas kopā ar stiprumu automātisko pārslēgšanu, padarot attēlu, lai sasniegtu labākos rezultātus.Tas ir, laikā, dienā vai naktī, duālā filtra var automātiski pārslēgties filtri, tāpēc, vai nākamajā dienā vai naktī, var iegūt vislabāko attēlveidošanas rezultātus. 2. Saskaņā ar instrukciju automātiska pārslēgšanās centrālās cut-off un pilna spektra stikla, dienu un nakti slēdzi, automātisku atrašanās vietas noteikšanu, lai sasniegtu centrālās beigām filtra darba dienas laikā, saule ir spilgta, atjaunot patieso krāsu.Pilna spektra stikla nakts darbu, un pieaugums, zems apgaismojums, nakts vīzija ir ļoti skaidra. 3. Lietot uz kameras valdes, mainīt problēma, daļēja krāsu, ārpus fokusa, ļaujiet video attēlus nezaudē fokusu, objektīvā krāsu un lielisku izšķirtspēju. 4. Lai filtrētu grūti gaismu, lai attēlu krāsas, mīksts, lai accieve cilvēka acīm vizuālo krāsu.

Iepakojums iekļauti:

2gab IS-Cut IRCUT objektīva stiprinājums

Garantijas Termiņš: Vienu Gadu Garantija

Piezīme: Diffirent plates "+ un -" izejas ir dažādas, Lūdzu pārbaudiet jūsu kuģa, tad mainīt IRCUT " + un - ", lai tiesības uz kuģa.

Maksājums:

1. Mēs pieņemam Darījuma, citi veidi, lūdzu, sazinieties ar mums.

2. Ja jums ir nepieciešams iegādāties vairāk preču, bet cena nav lēts pietiekami, vai jums nav atrast tos mūsu veikalā, lūdzu sazinieties ar mums!

3. Pircēju reakcija visus nodokļu vai PVN nekādos apstākļos.

Piegāde:

1. Vienums tiks nosūtīti robežās 1-3 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.

2. Visi produkti ir pārbaudīti un iepakoti, labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.

3. Mēs piedāvājam 12 mēnešu Garantija, ja prece ir bojāta, lūdzu, paziņojiet mums 5 dienu laikā par piegādi.Mēs piedāvājam nomaiņa pakalpojuma trūkumiem objektus.

Atsauksmes:

1. Mēs darīsim pozitīvas atsauksmes automātiski pēc saņemšanas jūsu pozitīvas atsauksmes.Mēs priecāsimies par jūsu pozitīvu atsauksmi.

2. Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu vai pakalpojumu, lūdzu E-pastu man ar savu problēmu, pirms aiziešanas negatīva/neitrāla atsauksmes vai uzsākt strīdu, mēs smagi strādājam, lai pārliecinieties, ka KATRS KLIENTS 100% APMIERINĀTS un atrisināt jebkuru problēmu un vienmēr atstāj pozitīvu atgriezenisko saiti, lai visiem mūsu klientiem.

Mēs rūpējamies par mūsu vērtē klientiem, un vienmēr būs gatavi jums palīdzēt.Tātad, ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, E-pastu mums nekavējoties.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti