Tagi: matu cilvēka parūka, 360 frontālās mežģīnes parūka, 250 blīvums, parūka, 360 zīdaini mežģīnes parūka frontālās, kiki cirtaini parūka, afro kinky cirtaini parūka ar augstu cilvēku matiem, labas kinky cirtaini parūkas, vīriešu parūka, taisni kinky parūka.

€52.56 €105.12
  • Pieejams
  • w143794


  • Zīmola Nosaukums: Fabeauty
  • Tekstūra: Kinky Taisni
  • Klp Izmēra: Vidējais Lielums
  • Materiāls: Remy Human Hair
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

360 Mežģīnes Pieres Parūkas Mongolijas Afro Kinky Cirtaini Parūka Mežģīnes Pieres Cilvēka Matu Parūkas Sievietēm Dabas Black Iepriekš Noplūkti Remy Parūka

Matu Ziņas:

Dabisko Matu Krāsu, Var Būt Krāsoti Un Balināti.

Pirms Noplūkti Ar Bērnu Matiem,Dabas Aukla

Bezmaksas Daļu Parūka,Var veikt, Lai Vidējā Daļa ,Trīs Daļu un Sānu Daļu, Atbilstoši Jūsu Vajadzībām.

Mežģīnes Vāciņu Izmērs: VIDĒJAIS LIELUMS,Regulējams Datumi Var Tikt Koriģēts No 20 Collas 23 Collas Atbilstoši Jūsu Vajadzībām.

Mežģīnes Klp Krāsa: Vidēji Brūna Krāsa

Iepriekš Ir Parūka Informāciju,Ja Jums Ir Īpaši Pielāgota Parūkas ,Lūdzu, Sazinieties Ar Mūsu Klientu Apkalpošanas

1. Kā ķemme parūka?

Ja jūs vēlaties, lai ķemme jūsu parūka,lūdzu, ķemmēt maigi ar pirkstiem,

Faktiski tas nav nepieciešams, ķemmētas ikdienas,tikai glabāt to bez maksas.

2. Kā saglabāt formu?

Kad jums mājās no darba vai skolas,jums bija labāk veikt savu parūku nost,un nodot to uz jūsu parūka-stends.Kas palīdzēs uzturēt savu formu,un varēs izvairīties saņemt haoss, kad jūs gulēt.

3. Kā mazgāt parūka?

Pēc mazgāšanas jūsu parūka,NAV sakrata to dvieli,kas padarīs matus whold haoss.vienkārši ļaujiet tam nožūt uz jūsu parūka-stends.Arī nav stils jūsu parūka, bet tas ir slapjš.

4. Kā uz sausa parūka?

Pēc mazgāšanas jūsu parūka,NAV kārtīgi to izgrieziet to,jūs varat vienkārši ļaujiet tam nožūt uz jums, parūku stāvēt.Ja jūs kārtīgi to izgrieziet to,kas padara matus viegli iegūt tangled un haoss .

5. Kā izvēlēties kondicionieri?

Mazgāt parūka ar,tas ir labākais, lai izvēlētos kondicionieri,šampūns ir grūti, lai matu tekstūru.kas padarīs matus touch ļoti grūti,bet kondicionieris, tiks padara matus mīkstus un mirdzošus.

6. Cik bieži to aprūpi parūka?

Jūs varat stāvoklī jūsu matus ik pēc pāris nedēļām, vai arī tā, lai saglabātu to spīdīgu un mīkstu.Pārliecinieties, ka jums nav darīt, ka ik dienas, un pārliecinieties, lai izskalotu to visu, vai tas varētu novest pie build-up jūsu parūka.Tikai mazgāt parūka pēc tam, kad valkā to, kas ir 25 reizes.Ja jūs tā darāt katru dienu vai pat nedēļas, tas var novest pie jūsu parūka izskatās mazāk reāls un kas ne.



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti