Tagi: bmw f30, saxo, c4, gp tracker, bluetooth automašīnas radio, c4 picasso, dvd, karoga peugeot, citroen c4 7, 2 din radio.

€29.59 €45.52
  • Pieejams
  • w1422


  • Objektu Platums: 21cm
  • Gads: Citroen C4 C-Triomphe C-Quatre 204-2009
  • Modeļa Nosaukums: BW-90001
  • Materiāla Tips: ABS
  • Postenis Augstums: 146cm
  • Postenis Svars: 0.3kg
  • Īpašas Pazīmes: Automašīnas Radio Iekārtas
  • Fit: par Citroen C4 C-Triomphe C-Quatre 204-2009
  • Vienuma Tips: Fascias
  • Objekta Garumu: 229inch
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: ce

7/9 collas 2 Din Auto Radio Rāmis Citroen C4 C-Triomphe C-Quatre 204-2009 fascijas Auto DVD GPS Spēlētājs montāžas komplekts auto aksesuāru

Postenis Specifika:

Vienuma Tips: Fascias

DIN Tips: 2DIN

Izvietošana: Dashboard

Īpašas Funkcijas: Radio Iekārtas

Materiāla Tips: ABS Plastmasas

Krāsu Tips: Melns

Izcelsmes vieta: Ķīna (Mainland)

Iepakojuma Saturs:

1* auto radio Fascijas Rāmis

1* strāvas kontaktligzda

PAKĀRT XIAN

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Kā atjaunināt GPS Kartes?

jūs varat lejupielādēt kartes atjauninājumu no mūsu mājas lapā vai jebkur citur, Android karti .

Ir iespējams klausīties mūziku vai radio, vienlaikus izmantojot navigācijas ?!

Jā, tas ir iespējams klausīties radio vai mūziku, lietojot navigācijas sistēmu.

Vai šīs vienības atbalsta stūre kontroles ?

Jā, protams.dažus īpašus modeļus, var būt nepieciešams CANBUS, lūdzu pārbaudiet uzmanīgi, pirms jūs iegādāties.

Mēs varam instalēt DVD Vienības no mūsu pašu ?

Ir vēlams, ka instalācija jāveic profesionālam cilvēkam.Mēs neesam atbildīgi par zaudējumiem, kas varētu rasties, uz paneļa no automobiļa, bet uzstādot šo ierīci.Tāpēc ir labāk, ka profesionāls cilvēks instalē vienības automašīnām.

Paziņojums No cenas, kas nav iekļauti importa nodokli, custom maksa, Attālā rajonā izmaksas vai muitas kavēšanās .Ja zemes gabals ir atgriezties atpakaļ pie mums, jo pircēji atteikumu izmaksāt iepriekš nodevas, kuras mēs nevaram nosūtīt sūtījumu.Mums ir rūpnīcas Ķīnā, lielākā daļa modeli, mums tās ir stock, bet mums vajag 2-3 dienas uz testu, ierīci pirms sūtīšanas. 1. Worldwid Piegāde. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Piezīme:kartes,mēs nosūtīt savu valsti kartē kā dāvanu .bet, ja mums nav karti jūsu valstī ,tad jums ir nepieciešams, lai lejupielādētu android karti, kas var strādāt vietējos.

Maksājuma

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz

Par Sūtījumu (Svarīgi): 1. Mēs paziņojam, $70 pēc noklusējuma rēķinā jūsu sūtījumu, lai palīdzētu jums izvairīties no muitas nodevām, cik vien iespējams.Ja jums ir kāds labāks veids, lai izvairītos no tā, ka jūs varat sazināties ar mums, mēs sadarbosimies ar jums. 2. Muitas nodevu un Nodokļu pircēji ir atbildība, mēs pārdevējs nevar kontrolēt to un nav atbildīga par šo, lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, par to pirms jums vietu secībā, Parasti 98% klienti var saņemt šo preci bez Muitas nodevas, tāpēc jums nav nepieciešams uztraukties par to.Ja prece ir atdota, jo pircēja refusion skaidrs muitas vai saņemt sūtījumu, kuģniecības postgae un dārgi atgriešanās maksa būs samazinājies līdz pircējiem atbildību. 3. Ja jūsu piegādes adrese pieder poligons kuģniecības kompānijas pārvadāšanas sistēmu, jums ir nepieciešams pievienot tālvadības maksa $45 par jūsu sūtījumu piegādes vai mainīt otru labāk kuģniecības veidā, pretējā gadījumā jūsu sūtījumu nevar izsūtīta.Vai jūsu adrese pieder pie attālā rajonā, vai ne, jūs varat pārbaudīt savu adresi uz DHL oficiālajā mājas lapā 4. Ja sūtījums ir nozaudēts tranzītā, mēs jums pilnu atmaksu jums vai sūtīt jaunu. 5. Lūdzu, nav piegādes PO BOX adresi, mēs nevaram nosūtīt paku uz šāda veida adresi. 6. Pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu, lūdzu, uzturēt kontaktus, lai paātrinātu apstrādes laiku savu uzdevumu.Piezīme: krievijas klientiem ir nepieciešams sniegt pilnu nosaukumu, kontaktpersonas vārdu par sūtījumu.

Atpakaļ/ Kompensācija

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos .

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.ogredogs.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Pircējam ir pienākums, lai pārbaudītu sūtījumu rūpīgi pirms parakstīšanas gabalu.Kad paka ir parakstīts, pārdevējs domāju, pircējs ieguva preci, arī stāvoklī.



Lucas Axv
2020-10-25
5/5
Apparently is good quality but not yet installed
Mire14 Bcn
2020-11-05
5/5
Radio tape recorder fire, this is the second radio tape recorder of this company. i recommend to everyone
Crazymike050
2020-11-05
5/5
Fantástico!
Sorius00
2021-01-10
5/5
very good condition recommend it
Zolotoi1831
2020-10-26
2/5
The product is not very well finished, lack upper interlock area, is loose

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti