Tagi: dgggt, dell e6430, 7490 dell, dell latitud 7480, vāks dell, akumulatora e5450, 7280 dell, dell e7250, dell latitude e7480, dell f3ygt.

€35.14 €38.62
  • Pieejams
  • w141609


  • Modeļa Numurs: F3YGT
  • Akumulatora Spriegums: 7.6 V
  • Faktisko Baterijas Kapacitāte: 60Wh
  • Šūnu: augsta kvalitāte, garantija
  • krāsa: melns
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Li-polymer
  • Garantijas laiks: 1 Gads
  • Baterijas Elementiem: 2 Šūnas
  • Zīmola Nosaukums: JCbatterystar
  • Saderīgu Zīmols: DELL
  • Iepakojums: Jā
  • stāvoklis: Jauns

Veikalā Ievads:

Uzņēmums ir ražotājs, kas specializējas ražošanas klēpjdatoru baterijas.Uzņēmums sola, ka visas akumulatoru baterijas ir augstas kvalitātes akumulatoru ar ilgu akumulatora darbības laiks un spēcīgu stabilitāti.Turklāt attēli, kas veikti natūrā, ne PS.Lūdzu ignorēt pirkstu nospiedumus un nelielas nepilnības bildes.Akumulatoru baterijai jābūt pavisam jauns pasts.

Specifikācija:

Akumulatora Modelis:F3YGT

Jauda: 60Wh

Spriegums: 7.6 V

Bateriju Tips: Li-polymer

Vienība:Ķīnā,augsta kvalitāte, garantija

Krāsa: melna

Stāvoklis:Rezerves Akumulatoru(pilnīgi Jauns,100% Saderīgas, Bezmaksas 1 gadu garantija!)

Aizstāt Daļu Numuri:

F3YGT

Saderīgo Klēpjdatoru Modeļiem:

Dell Latitude 12 7000 E7280 E7290 E7380 E7390 E7480 E7490 Sērija

Jūs varat redzēt salīdzinājums bildes, forma bateriju un akumulatoru jauda interfeisu, lai turpmāk noteiktu akumulatora darbības vajadzībām.

Izmantot Manuālo:

1.Par jaunu bateriju,lūdzu, pilnas uzlādes/izlādes 2-3 cikliem.to var izdarīt akumulatora atbrīvošanas augstāko enerģijas.

2.Pilnībā uzlādēts"ir akumulatora izlādi līdz 0% un jāuzlādē līdz 100%,tad dziļi to uzlādes lai iegūtu vēl 2 stundas,un pārliecinieties, vai nav izdalījumi laikā to uzlādes.

3.Pilnībā izpildīt"ir bateriju izlādes no vairāk nekā 100% līdz 0%,un nodrošinātu, nav maksas, tajā laikā, izkraušanas.

4.Padarīt akumulators pilna uzlāde/izlāde"1 vai 2 reizes, katra 3 mēnešu laikā,to var pagarināt akumulatora kalpošanas laiku.

5.Lūdzu, izņemiet akumulatoru, kad klēpjdators nav lietots ilgu laiku.

Sazinieties ar mums:

1.Mēs vienmēr esam mēģinājuši, lai sniegtu labāko servisu un drošus produktus katram klientam, ja jums ir kādas šaubas,jūs varat e-pastu mums nekavējoties.

2.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu,lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, pirms jūs atstāt jebkuru saiti vai atvērt lietu.Negatīvas atsauksmes nevar atrisināt problēmu,mums vajadzētu atrisināt šo problēmu kopā un sadarbojas viena otrai, lūdzu, ticiet mums,mēs sniegsim u apmierināts risinājumu.

Kontaktinformācija:

1. Mēs esam, kas specializējas vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības visa veida aksesuāri.

2. Mēs piedāvājam produktu augsto kvalitāti un piedāvāt vislabāko pakalpojumu, lai jūs.

3. Mūsu klienti atrodas dažādās valstīs visā pasaulē.

4. Mēs esam laipni vairumtirdzniecība,Mums ir labākās cenas un labāko servisu.

5. Priecīgs par pakalpojumu,ja jums ir kādas vajadzības,pleae, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā Nosūtīšanas Informācija: 1.Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde ar ierakstītu Singapūra Post/Hong Kong Post/Ķīna Pastu vai Četras Īpašas Gaisa Pasta Līnijas.Tas parasti ilgst 15-45 darba dienas ierodas .Bet piegādes laiks ir atkarīgs no laika apstākļiem ,atpūta, karstā sezona, vietējās pasta pakalpojumu un muitošanas faktori. 2.Lūdzu, pārliecinieties, lai nodrošinātu pilnīgu un pareizo adresi, tostarp vārdu, uzvārdu un telefona numuru , tāpēc, ka post office var piegādāts iepakojumā, lai jūs varētu efektīvi un veiksmīgi. 3.Mēs neesam atbildīgi par pircēja importa muitas nodokļiem un attiecīgajiem nodokļiem.Pasūtījumiem tiks nosūtīts kā dāvanu vai kā paraugu. 4.Katra iepakojuma būs atbilstoša pavadzīmes numuru, atstāt pavadzīmes numuru un vaicājuma adresi pēc dzemdībām..

Atsauksmes:

1.Mēs tiešām novērtējam jūsu pozitīvas atsauksmes vai piecas zvaigznes atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem ,un tajā pašā laikā mūsu sistēma arī atstāt pozitīvu atsauksmi par jūs automātiski.

2.Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu uzreiz ja prece ir kādas problēmas, kad jūs to saņem.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, lai atrisinātu problēmu.Lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt negatīvu atsauksmju, pirms sazināties ar mums.

Novēlu jums patīkamu iepirkšanās pieredzi mūsu veikalā!



Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti